Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární "Bebel" vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování , vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého "papá". Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. (Atlantis Entertainment)

(více)

Recenze (109)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Řadím se k těm, kdo mají pro Jeana-Paula Belmonda odjakživa slabost a tento životopisný dokument považuji za moc pěkně zpracovaný, s láskou a obdivem připravený, prostor tu dostává vše, co bylo JPB blízké a důležité, tj. rodiče, sourozenci, děti, lásky, no a samozřejmě film, příhody z natáčení, kolegové a přátelé, divadlo.. Paul zaslouží pochvalu a Jean-Paul poděkování za ten obrovský kus poctivé práce, která tu s námi zůstává.. Odpočívejte v pokoji, rošťáku ♥ ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Velká část mého dospívajícího života byla spojena s filmy Jeana-Paula Belmonda... jeho charismatický a energický styl hraní mi vždy imponoval, především ve výborných komediích, ale také v několika vážných filmech. Proto jsem si nemohl nechat ujít tento dokument shrnující jeho filmový život. Dokument je to poněkud zvláštní, řekl bych typicky francouzský, plný humoru, který není vtipný, narážek na nezřízený život, zcela jasných názorů na cokoli a spousty podivných gest... et voilà, Francouze sice moc rád nemám, ale každý rozhovor z tohoto dokumentu mi asi kvůli pěkné atmosféře připadal kouzelný. Šlo především o vzdání holdu velkému francouzskému herci a z toho také plyne spíše oslavný obsah, ale zaznělo i pár zajímavých informací (třeba o tom, který můj další oblíbený film inspiroval Muž z Ria). A co víc, přesvědčil jsem se, že postavy z jeho komedií a skutečný Jean-Paul jedno jsou... ()

Reklama

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem napsat něco oslavného, ale dojal mě zde již skvělý a výstižný komentář Enšpígla. Belmondo je prostě můj celoživotní oblíbenec,..frajer, sympaťák, rošťák....dle filmů, dle knih, co jsem o něm četla...prostě ultimátní hero. Naprosto objektivně :) A potěší mě každý dokument, rozhovor a tak dále. :) Paul byl fajn průvodce, docela se vzhledově potatil. Líbila se mi taky hudba...přítomnost mnoha kolegů, rodiny a lásek pak dokazuje, že si ho moc lidí váží. Belmondo je prostě jedinečný a neopakovatelný. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

No prostě božský dokument. Je to pořád Jean-Paul Belmondo. Mám doma i tu samou knihu a je překrásná. V dokumentu je skvělý jak Belmondo, tak junior a samé známé tváře. U mě 85%. Je to prostě legenda a tohle je super film o ní. Doufám že to Jean-Paul ještě nezabalí. Krásný dokument o mém nejoblíbenějším a možná nejlepším herci historie:-). Super shrnutí jeho kariéry i osobního života s jeho vlastním synem a kamarády. Nejlepší hodnocení. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný dokument, který ale může zaujmout i diváka, který není nutně fanoušek Belmonda (můj případ), nicméně má kladný vztah k Francii a francouzské kinematografii, tak si rád připomene některé filmy a některá francouzská filmová esa typu Dupontel, Dujardin (současná generace), Rochefort, Becker (starší generace). Kdyby přátelství Belmondo-Delon bylo tak zásadní, jak je v dokumentu podváváno, myslím, že by se před kameru postavili společně... ()

Galerie (12)

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama