Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Dementní scénář to teda má nebo ani ne tak demetní jako spíš hodně povrchně jednoduchý. V rámci akčních žánrů se, ale na druhou stranu musím asi zeptat Vás zasvěcených - prý to má scény ukradené z jiných akčních filmů??? A což takhle výbuchy??? Děláte si srandu??? A co nového byste chtěli proboha vymyslet??? Skok z osmého patra na nosorožci, jež bude mít místo levé zadní kulomet??? Já tenhle film beru jako béčkový akčňák a to z toho důvodu, že scénář a dialogy jsou opravdu žalostné. Na druhou stranu herci jsou slušní, akce slušné pro oko (pro hlavu naprosto nelogické) tam taky jsou, chyb je tam taky hodně, ale neznám akčńák, kde by nějáká ta chyba nebyla. 40% Čekala jsem, že to bude horší. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem nechápavej jedinec, kterýmu absolutně nedochází, proč zrovna Tělo na tělo je v záplavě akčních hovadin vybráno jako ta nejkritizovanější blbost. Možná je to proto, že má áčkový obsazení a céčkovej děj, ale já nemám čas se takovými detaily zaobírat. Pro mne je totiž podstatný, že agentka Severová je holka přesně podle mýho gusta - krásná, drsná a určitě by mě ochránila, kdyby mě zase chtěl šikanovat nějakej nevychovanej třeťák. ()

Reklama

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Perfektní ukázka toho,jak by akční film neměl vypadat.Ono se ani nedá mluvit o akčním filmu,akce je tu tak pět minut a navíc ještě příšerně "zbastlené".Absolutně jsem nepobral význam postav a až vůbec ne příběhu.Obdivuju lidi ze štábu co na tom museli dělat,neb tento obrovský filmový omyl bych zrušil hned po první klapce. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Do první poloviny sem si nebyl jistý, jestli to má být akčňák, parodie nebo recese, v druhé půlce jsem té záhadě přišel na kloub - byla to neskutečná blbost (která se navíc brala smrtelně vážně - což byl ten zásadní problém)! Banderasovi s Liu museli asi královsky zaplatit... Dobrá zpráva je, že na úplný odpad to ještě není! Ta špatná zpráva je, že to bylo o fous! ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Že to bylo velice lehce stravitelné, to ano. Že některé bojové scény nedopadly nejlépe, také budiž; ale že do toho bylo vsazeno, to co jiným akčním filmům často chybí, to se také popřít nedá, nadto kamera byla spíše nadprůměrnou... ale (pod)hodnocení uživatelů je spíše jakoby jeden opisoval od druhého. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Game Boy vytvořil dle filmu stejnojmennou hru, která se uvedení dočkala rok před premiérou snímku. Právě to mohlo způsobit, že hra se nakonec dočkala větší popularity než samotný film. (Terva)

Reklama

Reklama