Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla docela solidní akční zábava, tak dvojka je absolutní béčko bez jakékoli inovace nebo nápadu. Naopak. Chápu, že by někdo chtěl pokračování jedničky. Byla zábavná a originální. Pak vůbec nerozumím proč se kývlo na tohle, když to nemá budget ani na zaplacení scénáře. Sly hraje druhé housle a Bautista je ve filmu nejdéle pět minut, pouze aby se dalo říci, že je ve filmu a jeho jméno na plakátě. Ten film má naprosto béčkovou stylizaci a příběh je k uzoufání nudný a předvídatelný. Ty zvraty jsou tak "nečekaný" až mám pocit, že to tvůrci nemohou myslet vážně. No prostě ne, nečekal jsem, že zopakují úspěch jedničky, ale navázat se nějak průměrně dalo. Tohle je fakt pokračování k ničemu. Po posledním monologu jsem si řekl "bože ať není žádná trojka". Jukni na CSFD a víte co? Oni už trojku udělali a to hned o rok později. (28 %) ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se vrací v pokračování filmu, o jehož dvojku nikdo nestál. Sly musí ze supervězení osvobodit svého parťáka a u toho zmlátit nebo postřílet spoustu lidí. A je to ošklivé, nudně natočené, nezajímavě zahrané a celkově béčkové. A ne v tom dobrém slova smyslu. Tenhle film nemá v kinech co dělat, nenechte se tedy zblbnout známými ksichty na plakátech. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama