Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja nvm či bol horší dabing alebo druhá polka filmu. To jak keby Banksovej došli drogy alebo si dala až veľmi veľkú dávku. To je tak zbytočný a nezaujímavý film. Hlavne tá druhá polka je totálne mimo. Herečky sa síce snažia, ale neverím im ani jeden súboj, ani jednu repliku. Nečudujem sa, že to v kinách prepadlo. Girl power film, z ktorého sa smejú snáď aj samotné ženy. 1 z 5 ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Trestuhodná nuda, což se při tom počtu scénáristů... asi dalo čekat. Taky to vysvětluje naprostou překombinovanost zápletky s dvojitým zvratem a vetchou motivací ústředního protivníka (o záporákovi se snad ani nedá mluvit). Charlieho andílci si zapomněli hrát a snaží se to uhrát na vetché "emancipační" vějičky stylu úvodní promluvy. I jako cílová skupina se musím notně držet, abych neobracela oči v sloup nad "silnými" ženami se skvělým šatníkem, kterým se nepovede ani jedna jediná mise. A marketizací toho, že jedna z hrdinek okukuje zadky pánské i dámské. Jediné, co to trochu vytahuje z průseru je Kristen Stewart, která se očividně docela dobře bavila. Jinak jde o plýtvání dobrými jmény na mizerné role (Djimon Hounsou). Globalizace andílků naštěstí dostala od tržeb červenou a já si příště radši pustím díly s trojicí Diaz-Liu-Barrymore. Je s nimi totiž o poznání větší sranda (protože jsou prostě přepálenější). P.S. Ústřední píseň je jedna z těch nejhorších, které jsem za poslední roky slyšela. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v alespoň trochu zábavnou akci s pěknýma holkama a nedostal ani to. Honička téměř výhradně snímaná z interiéru vozu je frustrující. Padouši unikající díky neschopnosti ústředního týmu jsou nervy drásající. To že pak šéfová řekne "dobrá práce" a tým pochválí... je zdrcující. Banksová režíruje jako ponocná a ještě podupává odkaz předchozích filmů. Nečekal jsem nic extra, ale překvapuje mě, jak nelogicky se všechny postavy chovají. Ano žensky se podporují a kamarádí se. Což se dá i pochopit vzhledem k tomu že pánové ve filmu jsou buď idioti, záporáci nebo idioti. Jo a jeden jim vaří a dělá masáže. Alespoň tam byla Stewartka v krátké sukni. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Stejné feministické hovno jako Kód 355. Jako Kód. Jako -kod- ko ko.. kokokodák. Opět takový ten až karikaturní aktivismus jako že všichni muži jsou zlí, všechny ženské jsou kladné a nefalšovanou parodií už pak byl "voice simulator"-  tedy, že Charlie je vlastně ženská. Tvl to je jakoby tvůrci prostě CHTĚLI, aby to propadlo a dostalo od lidí sadu, to už hlava nebere toto. Krom toho jsou ty ženské hrozně držky, ten třetí nový andílek byla hrozná tlama. Málem jsem vybuchl smíchy ve finále, kdy se všichni zlí chlapi váleli na zemi a začal prostřih na ostatní ženské, co stály opodál. Držka - střih - tlama -střih - ultradržka -střih - megatlama... Stydím se, že to píšu, ale zlatí Andílci s Barrymore, Diaz a Liu. Tam byly za záporáky i ženské a byť to bylo totálně pitomoučké, něco se tam stále dělo, byla tam přestřelená akce, co zabavila minimálně v negativním slova smyslu. Tu není skoro nic, aby se nad tím člověk zlomyslně bavil, neskutečně prázdné. Zasloužený propadák. Aktivisticky tlačená pitomost. Tlačená pitomost. ..čená pito... ..ená pi... ná..pi - ná pipipipipi. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kde byli všichni ti skuhralové, když se před lety točili (a stále točí) jen chlapské filmy, chlapi tohle, chlapi tamto a ženy ve filmech byly jen na okrasu? Hloupé ustrašené puťky, které chlap musel zachránit a opíchat? Dívali se a drželi hubu. Tak proč teď skoro všichni skuhrají, když to přestává platit a stejně přehnané, jako tehdy i dnes chlapské filmy se teď točí ženské? Ty vole, to jako někdo od filmu jako je tento čeká něco sofistikovaného? Hlubokého? Ne, prostě jen další přehnaný akčňák, kde ale jsou hlavními hrdinkami ženy - jsou tvrdé, chytré, neohrožené a tlačí to stejně, jako to tlačí chlapské akčňáky. Vadí mi to? Vůbec ne, protože ten film má pobavit. A to dělá. A sexistickou ruku na srdce (či jiný orgán), pokaždé, když byla před kamerou Kristen Stewart mi bylo úplně u prdele, jaký ten film je. Z té se klube zajímavá herečka. Pokud se tak ještě nestalo, tak se brzy zcela vykoupí za Twilight. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama