Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Policajt z Beverly Hills byl solidní značkou. Mohl mít klidně už pět nebo šest pokračování, ač mám v případě kombinování akce a humoru radši ostřejší ražení á la Poslední skaut. Policajt byl vždy takovou akční limonádou s jasně narýsovaným dějem, kdy dobro smete všechny darebáky a Eddie Murphy se u toho docela vtipně tlemí. Napotřetí se moc nápadů nedočkáme, neobvyklých situací si také neužijeme, takže velmi rychle musíme přivírat obě oči. Dynamická akce chybí, samotný Murphy si to jen objezdil, namísto toho, aby třetí výlet s Axelem Foleym odmakal. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům hodně slabej odvar. Murphy se sice snaží, ale s takovymhle scénářem prostě nemoh nadělat vůbec nic. Spolu s Taggartem chyběj hlášky, Axelova improvizace a svižnější režie, potažmo rychlejší tempo. S akcí se hodně šetří a navíc se nedá říct, že by byla nějak atraktivně natočená. Jako jedna z lokací ve výpravě by moh zábavní park fungovat, ale situovat do něj většinu děje mi přišlo dost ujetý. Určitě by to chtělo čtvrtej díl, kterej by zakončil celou sérii důstojnym způsobem, jenomže toho už se asi nedočkáme. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak týmto filmom tvorcovia skazili celú sériu. Prvé diely síce tiež stáli za "vylišprdel" ale toto je vážne trochu moc. Občas si hovorím, prečo že sa točia zbytočné pokračovania, ktoré len pošpinia meno predchádzajúcich dielov. Kam sa asi stratila ľahkosť predchádzajúcich dielov toť otázka. Proste už je tu veľmi bláznovstiev, nezmyselných striel a aj vtákovín a nelogizmov - proste podpriemerný príbeh a komédia sa stráca a nahrádza ju nútený a horúcou ihlou šitý príbeh. Neverím a nikdy ani neuverím, že sa chystá štvrtý diel. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)
  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama