Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Netflix je seriálovej a je to poznat... kdyby to mělo o hodinu míň a byl to pilot k nějakýmu postapo seriálu, bylo by to naprosto v pohodě a těšil bych se na další díly. Jenže ono to tak není. Má to skoro dvě hodiny a zdá se to neuvěřitelně rozvleklý. Nic moc se tam neděje, hodně se tam mluví o ničem, akce je poměrně očekávaná a ten konec - no nevím. Navíc se dějou náhody - jedou neuvěřitelně dlouho směr Seattle a po cestě narazí na vesnici, kde byl hlavní hrdina kdysi na návštěvě, pak najednou narazí na dům jeho otce, no úplná náhoda. Netflix se snaží, ale chce to ještě zabrat. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám,tak Netfilc(ek) natočil nadprůměrnej film snad jeden jedinej.a to Spectral.Jinak všechno ujíždí do průměru.Tohle je zajedno nejasný v tom ,co se vlastně stalo,což mě dost sere,a pokud to tak je,musí samotnej příběh bejt natolik silnej,a masakrující vaše vnímání,že to vlastně ani vědět nechcete.Jenže tohle je komorní,příběhově jednoduchý,až nudný,a za celej film se toho moc nedozvíte,a zvraty vůbec nečekejte.Myslim,že těch 50%,co tomu dám,je tak odpovídající.Rosenthal prostě Spielbergem nikdy nebude,a možná ani nechce. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ako býva zvykom vo vedľajších sálach dávajú These final hours a The Road. Niektorí chceli ísť na Maxa a Knihu Eli, ale bolo vypredané aj štylisticky onaké. „Ako to končí“ ? Odpoveď je jednoduchá. „Na pi**!!“ Takto jednoliato a trefne sa dá zosumarizovať (ne)príbeh tohto filmu, ktorý od začiatku smeruje nikam. Odnikiaľ nikam v strastiplnej ceste plnej abnormálne zlých rozhodnutí a prudko zbytočných dialógov. Film nejde na Vás, ale pomimo. Míňaš sa. Hrubo, bez logiky, trápne. (videné 09.02.2020, BDrip) ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Normálka - lepší jednohubka. Forest nemá Thea rád, protože je s jeho dcerou Samanthou. Dává mu to už od první vteřiny najevo. Pak něco vypukne, nejde všude proud ani telefony a Whitaker s Jamesem se rozhodnou jet pro Samanthu, protože neví, jestli je v pořádku. Cesta je nebezpečná, potěší klišé v novém obalu, které znáte z jiných filmu + konec s pěkným efektem. Potěšilo a neurazilo. Spokojenost. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Upřímně jsem dlouhou dobu chtěl dát slabých 5*, protože napětí a atmosféra je zde obojí tak husté, že by se to dalo krájet, ale nakonec to bohužel neudělám. Proč? Protože Rosenthal se zbaběle zalekl cokoli vysvětlovat navzdory tomu, že neustále něco naznačuje a v závěru dokonce zmíní něco, na co by pak stačila jediná scéna a mohl by s ní vysvětlit úplně všechno, dokonce dvěma různými vysvětleními - ale ne, místo toho to v nejlepším utne, jedou titulky a já mohl jedině tak nadávat. To mi u tohohle typu filmu vadí nejvíc - přijdou s naprosto úžasným mysteriózním (sci-fi) námětem, neustále přicházejí s nějakými vodítky, ale nakonec nevysvětlí nic, protože se režisér bál ten film jakkoli zakončit. Pro mě teda je lepší jakékoli vysvětlení než žádné (pokud teda nejste Peter Weir a nedokážete to podat tak, že si vysvětlení znát nezasloužíte, protože je to něco víc než vy), takže bych se spokojil s nepovedeným armádním projektem, útokem nějaké velmoci, mimozemšťany, pomstou planety Země za lidské chování, počátkem posledního soudu... fakt se vším, klidně i s tím, že to celé byla nějaká předsmrtná vize (což by tady absolutně nedávalo smysl, ale vždycky záleží na tom, jak režisér své dílo chce vést), ale tuhle zbabělost fakt neberu. Snad jen závěr, že to celé byl jen sen, by mě vytočil krapet víc, ale jinak to Rosenthal blběji zakončit nemohl. Jinak jsem ale spokojený, napínavé a atmosférické to je skutečně dost, vyvíjí se to zajímavě, postavy jsou sympatické, je to dobře zahrané a nelogičností je tam minimum, takže to pro mě i přes drobné mínusy skutečně dlouhou dobu byl horký adept na plný počet. Ale ten konec mi fakt závěrečný dojem pokazil. A štve mě to, a dost. Tak snad někdy jindy u něčeho podobného to zase po dlouhé době vyjde... 4* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)
  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)

Reklama

Reklama