Reklama

Reklama

Stíny mezi námi

  • USA I Still See You (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desať rokov po obrovskej katastrofe sa Veronica (Bella Thorne) snaží žiť život ako normálna tínedžerka. Skutočnosť, že v jej meste sa neustále objavujú duchovia je už úplne normálna. Objavujú sa ako malé spomienky, ktoré nikomu neubližujú. Ale čo ak sa objaví duch, ktorý bude mať úplne iné ciele? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Duchařina křížená s thrillerem o zavražděných dívkách zní dobře, technologicky pojatí duchové "vytvoření" nezdařeným experimentem a opakující ve smyčce stále jednu scénu zní také dobře a Bella Thorne s gotickým vzhledem vypadá velmi dobře, ale nějak to celé nefunguje. Duchové jsou všudypřítomné stíny minulosti, kterých si už nikdo nevšímá (pokud zrovna netrpí pocitem viny), středoškoláci vyšetřují sériového vraha od náhody k náhodě a nikdo se ničemu nediví. Žédné napětí, žádné lekačky, žádná atmosféra. Neurazí, ale nezaujme, čirý průměr. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Námet filmu je fakt dobrý. Má v sebe kus originality a aj dobrú atmosféru. Jediná a zároveň hlavná slabina filmu je, že hlavnú rolu dostala Bella Thorne. Jej typická a jediná póza hlúpučkej pipky sa hodí do bláznivých komédií Adama Sandlera. V tomto prípade to zabilo kvality dobre rozbehnutého thrilleru, ktorý by mal inak o triedu lepšie hodnotenia. Pre mňa finálne slabší priemer. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Kdesi v Illinois. Zase se něco nemilého pokazilo. A lidstvo to schytalo. Explodovali vládní laboratoře. Byli nějakých 80 kilometrů od epicentra a jistá Ronnie přišla o pár přátel a hlavně o tátu. Okolo se zjevují coby přízraky. Jeden takový bubák se ale začne chovat nestandardně. A Bella Thorne se ještě s jedním hošanem rozhodne přijít věci na kloub. Solidní nápad, ve výsledku je to ovšem takové nemastné neslané. Poměrně mladý tvůrce Scott Speer znovu sáhl právě po Belle, která už slušně pod jeho vedením válela v příjemně staromódně pojaté romantice Půlnoční láska. Tady ovšem musejí jít čísla chtě nechtě dolů. Průšvih to ale není. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film balansujúci na hrane thriller / soft horor. Ako sa postupne odhalili jednotlivé časti príbehu, tak tým viac som mal pocit, že by som to spíš „čítal“. Ale len z pera S. Kinga (tento film nevznikol na základe jeho príbehov, má to na svedomí niekto iný). Celkom slušne režírovaný film, kde sa mi pozornosť nestratila a myšlienkami som nebol inde. B. Thorne v poriadku, ale jej „výzor“ pre tento príbeh mi príde prehnaný. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Accuphose 

všechny recenze uživatele

Do dvou třetin to tak nějak funguje, do poloviny to má atmosféru, ale pak to bohužel sklouzne do totálního (pod)průměru, a je to předvídatelné až hrůza. U tohohle filmu jsem si vzpomněl na Stmívání :-D Pointa je dementní a v rámci logiky nelogická a nesmyslná. nicméně není nic horšího, než když dobrý námět pohřbí scénář, nebo nescénář v podání pana rejžoséra, nebudu hodnotit, co bylo smrtí tohohle filmu. Jedinej reálnej moment byl, když na konci nemohla vylézt z vody chudinka. Asi jsem vyměkl, dám jednu hvězdičku :-D ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno podle knihy Daniela Waterse „Break my Heart 1,000 Times“. (Asmodin)
  • Bella Thorne nosila během natáčení černou paruku. (ČSFD)

Reklama

Reklama