Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (425)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $5,812,500Tržby Celosvetovo $6,512,500Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Samotný nápad, nie je zlý, podobné vyvraždovačky sme tu už mali, možno o niečo účelovejšie (Hunger game, Hard Target). Samozrejme na záver aj príde nejaké to vysvetlenie, objasnenie, prečo to ako že podnikli tamtí trubadúri, tie čistky. Nuž ale príde mi to také necelistvé, rozhárané, strelené od boku, netrefné, mňa to minulo. No a trochu ma nahnevalo že tam Emma Roberts bola len na skok, úplne zbytočne sa tak ukazovala. /45%/ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) Sakra, to byl ale LOV! Po technické stránce (tím konkrétně myslím detailní úmrtí postav) to bylo snad téměř DOKONALÉ. Takže vyvražďovačky neměly chybu – krev, nekompromisnost, hustý look na jednotlivé scény atd – to vše mě na maximum uspokojilo. Tímhle krvavým až ujetým vizuálem mi to připomnělo spoustu nadlehčených filmů, včetně nedávné KRVAVÉ NEVĚSTY. Celkovým obsahem děje to bylo ale dost chaotičtější. Když tento film vezmu jako celek, tak po dějové stránce moc nefungoval. I to bylo celé tak nějak divně poskládané. Úvod v letadle super, následně se to rozjíždělo do nějaké cca 1/3 snímku, mělo to opravdu drive, vysoké tempo a nepředvídatelné až moc rychlé úmrtí postav. Prostředek byl takový umírněnější, vážnější a přijatelnější, ale ta 3/3 filmu byla už horší. Jednak ten flashback o rok nazpět byl úplně zbytečný nebo špatně podaný. Finální ženský fight byl kvalitní, ale zase trochu dlouhý. Hudba ve filmu nebyla podstatná, nevšiml jsem si jí. Herecké obsazení na tom bylo tak nějak optimálně resp. jsem ho moc neřešil. Hlavní rádoby hrdinka byla chvílemi divná, ale zase na druhou stranu byla řádně drsná a hustá. Hodnotím to zcela nezaujatě a lehkým nadprůměrem. Na 1 shlédnutí to bylo v téhle době apokalypsy způsobené virem COVID-19 ucházející. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film měl tak obrovskou reklamu ještě před svým uvedením, že jsem se bál že budu sledovat další přehnanou americkou reakci na něco. NAŠTĚSTÍ. Film jsem přesně v těch stopách, které mě v podobných filmech baví. Tedy ve filmech, kde je jasná nadsázka, chytrý scénář, zajímavá a sympatická hlavní postava. Tady to vyšlo. Betty Gilpin je pro mě jasnou adeptkou na nejsympatičtější výkon roku. Tam kde Krvavé nevěstě došly po čase síly, protože ve své podstatě šlo stále o totéž. Tam Lov vlastně po 30 minutách začíná. Naše hlavní hrdinka si jasně zakóduje, že aby přežila a pomstila se nesmí za žádných okolností nikomu věřit. Hlásím spokojenost :) 70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Satirizující Farma zvířat, pár skvostných scén, ale jinak trochu zmatek. Thriller od Blumhouse The Hunt se proslavil tím, že ho před premiérou stáhli. Za oceánem došlo k několika masakrům, tudíž by to kousek o střelbě na nevinné lidi neměl v kinech asi zrovna lehké. A ještě to přiživil prezident Trump, kterak Hollywood točí ošklivé filmy. Tenhle kousavý příspěvek láká na tucet lidí, kteří se stali lovnou zvěři ve zvrácené hře. Tedy aspoň na začátku, protože drtivá většina lovených záhy (řemeslně slušně) zařve a zůstává jen drsná Betty Gilpin, která má za sebou šichtu v Afghánistánu a která by hned mohla skočit do další Očisty. Pak polevíme a upřímně mi další dění a hlavně forma nesedli. Drsné scény (rozstřelení hlavy, podříznutí krku, létající střeva) s nádechem černého humoru stále méně překvapují a solidní závěrečný ženský souboj už toho moc nespasí. Rozhodně nelze říct, že bych si to (jakkoliv) užil. 55% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Budeme tu dál poslouchat Beethovena nebo popojedem? '' ---- Tak tohle byl sakra dobrej závěr tohohle filmového víkendu. Nečekal jsem nic moc krom sté variace na Battle Royale či Hunger Games. Prostě partu zoufalců někde vyklopí omámené z pytle na louku ohraničenou výbušninami - dál jako že nee, každému do ruky dají kudlu nebo něco co se nabíjí a kdo vyhraje ten vyhrál. Tedy pokud není plán jinak. Ale ouha. Že tady bude něco jinak jsem zavětřil už na palubě letounu cestou tam. Na louce s bednou už mi to žánrově jako horor či drama vyloženě neštymovalo, což se projevovalo mým nadzvednutým obočím. Dál už jsem poznal, že koukám na super úlet, kterej si dělá prču úplně ze všeho. Z gore filmů ultrkorektnosti, dnešnímu zblbnutí do sociálních sítí, Amíků, migrantů, ústavy USA, Afroameričanů... Prostě všeho. Ano, komedie je to pravda krapet krvavá. Ale taková je už dnešní doba. Těch různých narážek ve filmu je tolik, že si ho dám určitě ještě jednou. Včera jsem viděl s Hilary kovbojku (pravda krapet netradiční), ale tahle role jí tu tedy kurva sedla. Závěr jak z Kill Billa, akorát Carradina vystřídal jiný záporák. Perfektně jsem si pošmákl, protože jsem čekal něco jiného a tvůrci s tím potvory počítali a pod pokličku šoupli úplně jinou chuťovku. A to já hodnotím velmi kladně. Takže za mně je to za 4 šáňa Heidsieck 1907. * * * * ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Film zkritizoval prezident USA Donald Trump, který označil hollywoodská studia za rasistické a prohlásil, že podobné filmy způsobují chaos a jsou nebezpečné pro zemi. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (tyzmrde)
  • Film sa mal údajne volať "Red State vs Blue State", no producenti zo spoločnosti Universal to popreli a potvrdili fakt, že nad takýmto názvom sa ani nikdy neuvažovalo. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu, než Crystal (Betty Gilpin) a Athena (Hilary Swank) začnou bojovat, se Crystal zeptá: „Budeme i nadále poslouchat Beethovena, nebo se na to vrhneme?“ Hudba v pozadí pochází z Mozartova klavírního koncertu, není to Beethoven. (biker)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama