Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Klasika po korejsku a další chuťovka se sériovým vrahem v hlavní roli. Už po několikáté se člověk dovídá, že je film inspirován skutečností a já si ted tak říkám, stojí vůbec za to chtít tu zemi někdy navštívit? Podle těch filmů je to tam samej vrah, úchylák a dáběl všude kam se podíváš :-))) jo a konec je fakt povedenej, to vážně volá po pokračování. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, kdyby se mě někdo zeptal o čem to bylo, tak mi ta zápletka přišla jak z amerických filmů z let 1970. Ten hlavní policajt byl něco mezi Robinem Hoodem a splašenou krávou. Vyšetřování tam žádné není, jen se tam stále někdo zabíjí kvůli automatúm nebo mrzačí, aby se ukázalo, kdo je větší mafián. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zápletka zaujímavá. Policajt a gangster sú okolnosťami donútení spolupracovať, aby spoločne našli masového vraha. Bohužiaľ, má to miestami, nevhodný, odľahčený nádych. Policajt je teatrálny frajírek, gangster je prvoplánový alfa samec a navzájom sa vôbec neberú vážne, a ich spolupráca stojí celá na vode. Určite sa nebudete nudiť, ale to polovážno Vám bude neustále rozhadzovať naladenie sa k nejakému zaujímavému zážitku. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Silně nadhodnocený film a jeden z mála jihokorejských snímků, které se mi nelíbily. Scénář a jednotlivé repliky snad psal nějaký žák posledního ročníku základní školy, kupa do očí bijících nelogičností (závěr v soudní síni byl už vyloženě směšný) a lacině zpracované souboje. Btw - policisté (ani gangsteři) v Jižní Koreji nepoužívají střelné zbraně? :-D Špatné béčko... 35% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další korejská kriminální pecka...Polda je takový korejský Mark Wahlberg, akorát strašně, hlavně na začátku, přehrávající a chovající se jako totální kretén...Gangster (Dong-seok Ma) výborný a skvěle se doplňující s poldou...Ty jejich humorné scénky, které možná ani nebyly plánované, jsou mňamózní...No a Devil je fuck hnusák...Všechno drží pohromadě, funguje to a s mužem jsme se řezali smíchy i když se to vlastně ani nehodilo...To, ale bylo vlastně na tom filmu nejlepší... Za mě 95% ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama