Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penelope začíná brát soukromé lekce v okouzlování nápadníků, celá záležitost se ale rychle zkomplikuje. Pozornost královny upoutá oslnivá debutantka. (Netflix)

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Nicola Coughlan (Penelope) a Luke Newton (Colin) prozradili, že při natáčení scény, kdy Penelope lichotí Colinovi, že má krásné oči, nemohli udržet vážnou tvář a hrozně se smáli. (klara.leb)
  • Colinovo (Luke Newton) žárlení začne ještě před jejich prvním polibkem na Měsíčním bále, kdy se Penelope (Nicola Coughlan) baví s lordem Remingtonem (Zak Ford-Williams) – jak naznačuje i instrumentální verze skladby „Jealous“ od Nicka Jonase. Nejde zatím o žárlení romantické, ale přátelské. Colin a Pen spolu vždy na bálech probírali dění a vtipkovali spolu. Nyní však poprvé viděl tuto situaci s Pen a jiným mužem a začíná mu docházet, že jakmile se vdá, jejich přátelství už takové nebude. Jedná se o paralelu scény zejména z první série, kdy probírají legitimnost hostitelčina syna, i několika dalších momentů ze druhé série. (klara.leb)
  • Penelope (Nicola Coughlan) několikrát před Colinem (Luke Newton) „ujede pusa“ ohledně Lady Whistledown (Julie Andrews). Ve scéně s deníkem mu zalichotí, že dobře píše, na Měsíčním bále v tomto pokračuje, což naznačuje, že se v tom vyzná, a při Colinově noční návštěvě v zahradě řekne, že Whistledown má za úkol informovat o tom, co si lidi povídají a bylo by podezřelé, kdyby se o její situaci nezmínila. (klara.leb)

Reklama

Reklama