Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč jsem tuhle béčkovou, televizní srajdu dokoukal, je slušné tempo od samého začátku. Jinak vše ve filmu jsem viděl už tisíckrát, akce průměrná, kdy se prostě vystřílí tuna zásobníků, ale ne a ne se trefit, na to už jsem prostě alergický. Aaron samozřejmě nejsilnější článek celé této show. Dvě * ať nežeru, ale už to nechci víckrát vidět. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Aaron tak je to vysloveně hnůj. Ty dvě hvězdy vydřel jen on. Scénář je prostě mizernej a tolik dementních policajtů jsem v jednom filmu pohromadě neviděl, naprosto nesmyslně neprofesionální chování. A ta linka s živým přenosem to jen dorazila. To jako vážně pronásledujeme únosce a živě to přenášíme na internetu takže únosce sleduje kde jsme a co právě děláme? Opravdu Aarone? Opravdu? Obě internetový holky se chovaly jako krávy, ta v akci navíc jako kráva bez pudu sebezáchovy. Tohle frikulínský fejsbukový onlajn lajfstrým debilní chování se skoro nedalo sledovat, byť to měla očividně být originální zápletka. Humor dost vyčpělej a akční část naivní. Myslel jsem, že časy kdy dostanete železnou trubkou do hlavy a jen se otřesete a rvete se dál, jsou už pryč. Očividně jsem se mýlil. Fakt jsem zklamanej, protože jsem čekal oddechovku běčkovýho střihu. Bohužel tohle by mě nebavilo ani v zlatý éře VHS. ()

Reklama

Dexter256 odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou zapnu TV dám tam HBO a po 5 minutách se dívám na tu největší sračku co tam snad na dnešní den mohli dát. A ze je to sracka sakra velká. To uz i reklama na Air Bank je filmová paráda. Zajímalo by me jestli si vůbec Aaron přečetl ten scénář pardón teda ten plesk teda Blesk. Než do toho šel nebo už to bere jak ráno Aha v trafice. No prostě jestli se chcete zasmát a užít si film plný skvělé akce (Bazinga) no tak hurá na to. P.S. Aarone alias Harvey tohle uz nedělej. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim uznat,že patlal Miller natočil slušnej film,ale jen v akčních scénách a v těch napínavejch.Bohužel ty internetový média to rozmlátily na spoustu střepů,a završili to tou imbecilní poslední scénou,kde se všichni seběhnou,asi aby dokázali ,že všichni pořád na něco čumíme v mobilu.Některý scény čtyřhvězdí,některý ale jen dvě.Takže 60%. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kariéra režiséra Stevena C. Millera je oficiálně u konce, protože nic lepšího už v životě nenatočí. Jasně, má to svý mouchy, ale v rámci podobných béčkových akčňáků, určených převážně na bluray a VOD je tohle naprostá špička. V podstatě je to taková Nebezpečná rychlost, ve který místo autobusu sleduje divák sprintujícího sympaťáka Eckharta, kterej ani na vteřinu nesleze z plátna. Kupodivu je fajn i jeho parťačka, se kterou má několik fakt vtipnejch dialogovejch výměn. Film má navíc naprosto ďábelský tempo a přehledný akční scény. A závěr na hřbitově má akorát tu správnou dávku patosu a zároveň sebeironie, aby to nebylo debilní. Line of Duty je naprosto příjemný a nečekaný překvapení, u kterých si člověk uvědomí, že je fajn sledovat v hlavní roli normálního chlapa a ne kokota v kostýmu superhrdiny. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama