Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická hudební komedie o lásce, přátelství a smíření, natočená k oslavě osmdesátých narozenin Evy Pilarové. Příběh odehrávající se převážně v malebném prostředí prvorepublikové plovárny skýtá mnohá překvapení v podobě nečekaných výkonů hereckých a pěveckých hvězd, které tímto vzdávají hold dámě českého swingu. (Česká televize)

Recenze (56)

slavo75 

všechny recenze uživatele

Zámer mali tvorcovia asi dobrý - legenda takého formátu, akým bola Eva Pilarová, si "tribute" film zaslúži. Realizácia tohto dielka však vo výsledku nepôsobí najlepšie. Celé je to také nemastné, neslané, miestami hrozne silené, bez výraznejšieho nápadu. A nezachránila to ani vcelku originálna a široká zostava známych umelcov, ktorí boli ochotní sa tam doslova iba mihnúť. Škoda, lebo dalo sa z toho vyťažiť omnoho viac. Ešte aj hudobné čísla boli nevýrazné a mdlé. Milo ma prekvapila v epizódnej úlohe Bára Basiková. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Evy Pilarové si vážím a zasloužila by si větší poctu, než se stalo v tomto pořadu. Kdysi mě nadchla hvězdná účast na podobném díle o Neckářovi, tam se dalo hovořit o povedenější práci. Ale tady byla hezká akorát ta plovárna a několik záběrů s Evou Pilarovou zpívající. Zbytek lze považovat za regulérní odpad. Nebylo tam ani kvalitní zpívání a o herectví už nelze mluvit vůbec. Hrůza. ()

Reklama

Dzony 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není můj žánr a nic pro můj vkus.Ale když jsem viděl tu snůšku odstřelování a plivanců, tak jsem se na ten muzikálek zkusil podívat okem nezaujatého diváka, který má rád muzikálový žánr béčkového ražení ( to jsou snad téměř všechny ne?). No, je pravda, že u záběrů na některé celebrity jsem musel zavírat oči ( osobní problém), ale dal jsem to jinak v pohodě. ()

Infalín 

všechny recenze uživatele

Začátek zřejmě určitě hodně diváků odradil. Připomněl mi první díl Rodinných pout, nebo spíš nějaký sportovní přenos. Asi na to měli málo času. Uspávající kamera, přehršel epizodních rolí, Vondráček drze zpívající Matušku. Rozpadlo se to na prvočinitele. Ale zhruba od 20. minuty se začal rýsovat nějaký děj a dívat se na to už dalo. I kamera se zlepšila. Nakonec se z toho vyloupla hudební, přiměřeně naivní inscenace. A zazpívala i sama Eva Pilarová. P. S. Líbil se mi nápad s hvězdným obsazením. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, proč nás někdo tak trestá. Na tohle dílo jsem se těšila, ale po shlédnutí jsem málem musela pokleslou čelist navracet zpět heverem. Miluju muzikály, ale tohle dílo bylo opravdu hrozné. Paní Pilarová a Vojtěch Dyk to bohužel nezachránili. Příště si Pilarku snad radši pustím na YouTubu. To bude daleko důstojnější. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama