Reklama

Reklama

VOD (1)

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Postava Becky je strašná. A nejhorší je, že nevím, jestli je to víc postavou (jak je napsaná) nebo náctkou co jí představuje. Díval jsem se na její výlevy 15 minut a už jsem si přál aby jí někdo šlápl do úsměvu. Do toho ty otravné flashbacky (ano víme, máma jí umřela) a trapně diverzní casting... proč trapně? Kdyby to byl scenáristický záměr, tak to nacistické hovado (skvělý casting mimochodem) co vykládá o čistotě rasy psů, by se skutečností, že před sebou nemá dva bělochy pracoval. Z letargie odpadu, vytáhla film až scéna “pravítko” (až cca 50 minuta z 85 minut děje). ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nedopátral jsem se, že by byl film natočený podle nějakého comicsu, ale všechno tomu nasvědčuje: Scénář psaný rukou někoho, kdo má v hlavě zdánlivě úplně nasráno a zároveň slušná porce explicitního násilí a roztomile sadistických okamžiků (řezání oka visícího na nervu, vražda pastelkami a pravítkem atd.). Holčina v hlavní roli je sice od pohledu protivná až běda, ale postupně jsem ji vzal na milost, i když druhá Hit Girl to opravdu není. Za další zmínku stojí ještě impozantní kříženec sasquatche a neanderthálce z hloupě zkarikované partičky členů Aryan Brotherhood. // Po druhé projekci spokojeně přihazuju čtvrtou, asi jsem se tenkrát nějak špatně vyspal, nadprůměrně vydařená relaxačka. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

No myslel jsem si, že se z toho vyklube jen nějaký další přiblblý rodinný drama ale ve finále jsem byl docela spokojen. Becky je zasranej pomstychtivej prcek, kterého prostě nechceš nasrat, jelikož je posléze schopen rozmrdat všechny okolo sebe. A že má zajímavé a neotřelé nápady, jak někoho rozmašírovat. Tato věc, vraždění a konfrontace s vězni, je vlastně na celém filmu to nejlepší. Škoda nevyužitého potenciálu hromotluka, od něj jsem čekal nějaký velký peklo ( ty výčitky svědomí byly trapný ). Místy je to i trochu nataženější, než bych předpokládal. Matka se synem mi tam přišli tak trochu navíc. Jako jednohubka je tento horor však úplně ok. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak hned od úvodních vteřin jsem tušil, že to nebude nic pro mě. Becky (Lulu Wilson) mi byla krajně nesympatická a představa, že se na ten její otrávenej ksicht a vykulený oči budu dívat přes hodinu a půl mi nepřipadala moc lákavá. Výběr hlavní kladné hrdinky je tak pro mě velkým zklamáním. Stejně tak je to s obsazením hlavního záporáka. Kevin James se hodí spíš do trapnejch komedií. Ani hustej bíbr a kérka (hákáč) na lebce mu v žádným případě nepomohlo k tomu aby z něj šel respekt natož pak strach. Ani ostatní herci mě moc neoslovili. Pochválit se na tomhle snímku dá snad jen kamera a pár krvavějších pasáží. Ve zdejších komentářích se objevují srovnání s filmem Sám doma. Sice je to jako míchat jablka a hrušky, ale budiž. I já se tedy přidám. Sám doma je sice americká "sračka"(kterou si klidně rád pustím) ale aspoň se nebere vážně a místy je to i prdel. Becky se na můj vkus bere až příliš vážně a přitom působí nedůvěryhodně a nerealisticky. Čtyři vězni poraženi třináctiletou holkou. HA HA HA. Tohle osloví spíš teenagery. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Neublížím ti,“ křičí jeden ze čtyř vězňů, kteří zabili dva hlídače a při transportu pláchli. „Já tě zabiju,“ řve o pár vteřin později. To na malou holku nepůsobí zrovna důvěryhodně. Obzvlášť když tahle banda už pár přešlapů udělala. Dospívající děvče má totiž strávit pár dní s otcem a nastávající macechou na chatě, v jejímž sklepě šéf bandy kdysi do plechovky ukryl vzácný klíč. A teď si pro něj přišel. Děvče, které před časem v citlivém věku přišlo o matku, nemá zrovna dobrou náladu. První půlhodinka vypadá na slušnou naháněnou, zbývající hodina už moc radosti nepřinese. Úvod je solidně střihově uchopený, trestanci vypadají drsně, chata v lesích dává tušit, že by mohlo jít o fajn béčko. Jenže likvidace nezvaných hostů je spíš úsměvná než napínavá, Kevin James s hákovým křížem na palici, jenž nás roky trápil svými podprůměrnými komediemi, chce dokázat, že zvládá vážnější role. Ale jo, jen má tu smůlu, že musí z úst vypouštět hrozné věty. A samotná titulní holčička a její nasupené mračení? Raději bez komentáře. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (9)

  • Když Kayla (Amanda Brugel) používá nůž k přeříznutí pásky na Tyově (Isaiah Rockcliffe) zápěstí, dělá to hloupě nebezpečným způsobem směrem nahoru, který by nebohého kluka bodl do obličeje, kdyby to nebyla rekvizita. (Johnny.ARN)
  • Simon Pegg měl hrát roli záporáka, dokud od toho neodstoupil v květnu 2019 kvůli konfliktům s natáčecím rozvrhem. O měsíc později byl oznámen Kevin James jako jeho náhrada. Byla to jeho první role záporáka v celé jeho kariéře. (Dalfor)

Reklama

Reklama