Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný architekt Steven (Matthew Broderick) požádal svoji přítelkyni o ruku. Reakce byla nečekaná - emancipovaná Robin ho vyhodila z bytu. Při zařizování nového příbytku se pak Steven seznámil s poněkud excentrickým montérem Chipem (Jim Carrey), který mu načerno zapojil několik programů kabelové televize. Steven zaplatil Chipovi padesát dolarů a bláhově se domníval, že už ho nikdy neuvidí. Jak strašlivý omyl! Osamělý Chip začal považovat sympatického zákazníka za svého nejlepšího přítele a nevybíravě se mu naboural do života. Radil mu, jak si poradit se vzpurnou Robin, ztrapnil ho před nejbližšími kamarády a do bytu mu nainstaloval extrémně drahou (a kradenou) televizní aparaturu. Steven je slušný člověk a dlouho se nemůže odhodlat k tomu, aby Chipovi na rovinu řekl, jak se věci mají. Teprve po divokém večírku, na který Chip pozval bizarní skupinu svých zákazníků a také předem zaplacenou prostitutku, která Stevenovi mistrně sehrála etudu "láska na první pohled", se architekt pořádně naštve. Vmete do tváře obtížného podivína holou pravdu, vyhodí ho ze dveří považuje tímto jejich podivný vztah za ukončený. Ale zhrzený Chip se rázem stává Stevenovým úhlavním nepřítelem. Nepřítelem s neuvěřitelně vyvinutým smyslem pro pomstu. Nepřítelem, který dokáže změnit život své oběti v peklo... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Wardan 

všechny recenze uživatele

Mám rád šaškování Jima Carreyho, tohle je ale strašlivě otravné a většinu času nevtipné, myslím, že jsem se zasmál za celý film tak dvakrát. Navíc některé scény mi přijdou brutálně trapné (bitka na záchodě, společenská hra,...). Prostě šílená tragédie. Jim Carrey má rozhodně na pažbě kopec lepších zářezů. Mezi 1 a 2 hvězdami. Dávam 2 za obsazení. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu sledování jsem si říkal: Co to ksakru vlastně je? Naprosto nečekaný rozvoj scén, kdy se hrdina dostane do vězení, následně je s zatažen do rodinného kruhu s chlápkem od kabelovky, a tak dál, celé je to tak neskutečně originální a promyšlené, že nad tím zůstává rozum stát. Jeden z nejšílenějších kousků, Ben Stiller nikdy nezklame. Pro ty, kteří za životní výkon Jima Carreyho považují Ice Venturu je to samozřejmě propadák, pro milovníky opravdových parodií mistrovský kousek. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pozícia šialeného komika v štýle Klamára, klamár alebo Blbý a blbší, to je jeho osvedčená parketa. Ale poloha šialeného kriminálnika, to už nesadlo. Aj preto film prd zarobil, akurát tak na výlohy pre Carreyho. Takže neprišli slzy smiechu, ale skôr slzy z tej tlačenej teatrálnosti a tragikomického dojmu. V konkurencii svojich filmov je Carreyho The Cable Guy až zabudnuteľný. Ale 20 melka, čo za to dostal, pre neho asi zabudnuteľné nebudú. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá a vtipná komedie.. Cable Guy jako Jim Carrey chce se stát Stevenův kamárád, když ale zjistí Steven (Matthew Broderick), že je to už moc přehnaný, tak se ho spíš bude chtít zbavit, ale Chip (Jim Carrey) si to nenechává líbit :D:... fakt u teto komedie se fakt nasmějete... S Jimem je vždycky sranda :D ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

V době, kdy jsem na tomhle filmu byl v kině, mi bylo třináct...A už tehdy se mi to nelíbilo, což je na pováženou. Humor Jima Carreyho docela můžu (viz "Ace Ventura", "Blbý a blbější"), ale je to právě tenhle "detail", kvůli kterému "Cable Guy" ode mně dostává jen 1* - musím se bavit a to se mi tady nepovedlo snad ani u jedné scény. Neuvěřitelná, naprosto křečovitá trapárna, bez špetky nápadu... ()

Galerie (101)

Zajímavosti (23)

  • Keď Jim Carrey natáčal scénu, ako hrá basketbal, ukázalo sa, že herec vôbec nevie driblovať a už vôbec nie trafiť kôš. Dostal teda pokyn napodobňovať pohyby basketbalistu a loptu mu už len „pridali“ špecialisti na špeciálne efekty. (Arsenal83)

Reklama

Reklama