Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naivní nápad, jak by se mohla superstar mrknutím oka provdat za neznámého muže z davu, by slušel víc romantické komedii ze 30tých let. Ale buďme benevolentní a dejme tomu šanci. ....... Tak ne. Kromě toho roztomile dětinského začátku už nic dalšího není. Postupné sbližování pěvecké star a učitýlka je téměř bezkonfliktní, takže se tam musí přidat nějaký problém – a ten je zcela vycucaný z prstu. Ke všemu charakter učitele ukáže v negativním světle. Film je nudný, bez šmrncu. SHRNUTÍ: Kterak se z trucu provdat a bez nápadu natočit film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ujišťuji Vás, že Váš život nebude nijak zasažen." Až mě nějaká krásná, bohatá a slavná zpěvačka vyzve, abych si ji vzal, tak rozhodně nebudu doufat v to, že má taky krásnou duši a zdrhnu. Rychle zdrhnu. Protože ke svýmu životu nepotřebuju 80 mega followers, kteří po ránu budou sledovat barvu mý stolice. Mimochodem je hnědá a pevná. Není zač. A teď se vraťme k tomu důležitýmu - k Charliemu. On neutekl, čímž vznikla pohádka, na který sice nebylo vůbec nic originálního, ale kupodivu se mě ani nepokusila moc naštvat. Takže se jdu mrknout na Instáč, jestli Dua Lipa nehledá vypelichanýho Kena. ()

Reklama

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo napsal, je to jako Notting Hill (1999) v novým hávu. A má pravdu. Je to nenáročný, občas i vtipný, dojemný a šťastný zároveň. K tomu ta ústřední písnička není vůbec špatná (Marry me). A protože je Notting Hill jeden z mejch nejoblíbenějších romantickejch filmů, tak se mi Marry Me nemohlo nelíbit. Snad jenom film jako celek mohl bejt kratší, takže za 4*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ničím nevybočující, ale v jádru příjemná romantická komedie, která nepřekvapí, ale ani neurazí a svůj účel splní. Jennifer Lopez tu hraje prakticky samu sebe a plus mínus to co hraje vždycky,což platí i Owenu Wilsonovi.Dějově je to sice krajně nepravděpodobné, ale to se dá říct o spoustě podobně laděných komedií a věřím, že to co se děje tady je snem mnohých...60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Neočekávala jsem od toho nic velkého, jasný, je to převídatelný, tenhle typ romanťáren vidíme skoro každý měsíc, je to jako přes kopírák, ale navzdory tomu je to koukatelný. Já jsem si u toho krásně odpočinula, užívala jsem si to, film krásně utíkal. Ani jsem neměla potřebu sledovat kolik je hodin nebo kolik zbývá do konce, takže mě to opravdu bavilo. Možná bych jen trochu ubrala na těch písničkách a při svatební scéně na pódiu vypadala JLo jako napuchlá ryba, ale to přisuzuji špatně volenýmu závoji, jinak super romantická komedie, která pobaví. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Katiny (Jennifer Lopez) svatební šaty navrhl módní návrhář Zuhair Murad a osobně si je vybrala Jennifer Lopez poté, co si jich všimla na přehlídkovém mole. Šaty vážily asi 95 kilogramů a chodit v nich byla taková dřina, že si Jennifer z jejich nošení během dlouhého natáčení přivodila zranění kyčle. (BMW12)
  • Ve třídě na otázku: „Jaké je naše číslo?“ třída odříká pí jako „3,14159265839“. Pí na 11 číslic je ve skutečnosti „3,14159265359“. (BMW12)
  • Jennifer Lopez (Kat) si zde zahrála se svým synem Maxem Muñizem, který se objevil v roli studenta na soutěži Mathalon. (BMW12)

Reklama

Reklama