Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. Je to taková ta každoroční předvánoční romantická záležitost, která se tentokráte dá snesitelněji a bezbolestně přežít. 10 let do podobných filmů byla obsazována Anistonka a nejsem si jistý jestli zrovna Emma Roberts má na to ji adekvátně nahradit. Ta holka má jisté kouzlo, ale tady hraje občas afektovanou holku, která má veliké štěstí že jí osud přihrál do cesty Lukea Braceyho, protože to skoro vypadá že by taky mohla skončit navěky sama. Duo je společně určitě sympatické, takže divák tak nějak tuší, že by jim to nakonec i přes všechny možné scénaristické klacky mohlo vyjít. 50% ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Jako, co říct? Dobrý nápad, ale scénář místy dost drhne. A vůbec prostě nevyužitý potenciál, protože ze základní premisy vlastně nevznikl snad jediný vtip, scénka, nedorozumění. Jako by nevědělí, jestli chtějí točit další Pelíšky a nebo Kamarád taky rád. Prostě, ač mám romantické komedie moc rád, dokonce i ty hloupé a snesu i trochu toho obhroublejšího humoru, dává-li v rámci děje smysl, tad tady to šlo uplně mimo mě, porotože úplně zapomněli, že by vánoční romantika měla být, krom trapných scének a klišé, taky trochu milá a romantická.   40 % ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nechci vidět nic z rozsáhlé nabídky stanice Hallmark a bohužel už jejich tvorbu přebírá i Netflix. Jsou to takové ty bezduché, lacině vypadající, vesměs vánoční rom-comy jako přes kopírák, s nudnými tvůrci za kamerou a totálně céčkovými herci, kteří hrají jen tam a nikde jinde je neuvidíte. A zmiňuji to proto, že Netflix originály typu Holidate se tomu nebezpečně blíží, nicméně si snad i do budoucna nechají nějaké ty schopnější herce. Přiznávám, že se nejedná o žádné veledílo a užil jsem si to hlavně proto, že jsme na to koukali na Silvestra s přítelkyní a vínkem..ovšem i bez toho bych to hodnotil jako neurážející romanťarnu s několika cringe momenty, ale i těmi příjemnými...70% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, velmi pozitivně laděná, s milou a příjemnou atmosférou. Poměrně nenáročný děj, doplněný o plno vtipů a humorných prvků, zaujme sympatickým hereckým obsazením, z kterého kromě ústřední dvojice Emma Roberts - Luke Bracey zazáří nenápadný Andrew Bachelor a především pak skvělá Kristin Chenoweth. Příběh, ač již několikrát viděné klišé, nabízí vtipnou podívanou, atmosféru umocní různé druhy amerických svátků, nenásilný humor a příjemní herci, mezi kterými panuje zajímavá chemie, to vše zde funguje na 100% a působí jako takový svěží vítr mezi romantickými komediemi. Jakkoliv jsem odpůrcem milostných slaďáren, různých Rosamunde apod., kupodivu jsem se náramně zasmál a pobavil. Za mě jednoznačně spokojenost, Sváteční rande řadím mezi ty hodně povedené novodobé romantické záležitosti. 8/10. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Film malinko tuctový, jak prostředím tak hlavně příběhem... myslím, že už takových bylo desítky. A za mě ještě fakt neumím moc fandit lidem, kteří spolu jsou "jen tak". Ovšem tento filmek měl jedno velké, vlastně dvě velká, plus! A to velmi sympatickou hereckou dvojici. K tomu se velmi výrazně oprostil dnes tak modernímu, za každou cenu všude cpanému, sexistickému humoru... Za mě palec nahoru a spokojenost. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama