Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler nám po snímku “Uncut Gems” opět dokazuje, že jeho herecký projev zraje jako dobré víno. Osobně si myslím, že dramatické role, přesně jako je tato, jsou pro něj v této fázi kariéry mnohem lepší než nablblé a zapomenutelné rádoby komedie. Snímek Hustle právě z tohoto faktu těží, tudíž po většinu času Sandler “nesleze” ze záběru, což je více než dobře, jelikož právě on se svou celoživotní láskou k basketbalu dokáže celý film prodat (téměř) každému divákovi. Celé to působí hřejivě upřímně a má to onen kýžený pozitivní feeling, takže ve finále vůbec nevadí, že příběhová linie není nic nového pod sluncem a že stopáž působí lehce nataženě. Tohle se opravdu moc povedlo, pročež Vám snímek Hustle mohu jen a jen doporučit. Skvělá práce! (Netflix) „It's you against you out there.” ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chlapi po päťdesiatke nemajú sny, len nočné mory a ekzém.“ Tak toto mi sadlo tak že prvých pár minút som voči tomu síce bol skeptický, ale následne ma to úplne dostalo a bol som nadšený. To som nevedel, že sa Sandler a spol. iba nesmelo rozbiehajú a akonáhle sa postavám dostaneme v druhej polovici definitívne pod kožu, tak je to fakt strmhlavá jazda, pri ktorej budete mať temer nonstop stiahnuté hrdlo a budete si želať, aby to dopadlo dobre, aj keď je vám jasné, že toto je reálny svet a v ňom veci síce niekedy skutočne dopadnú dobre, ale veľa krát dopadnú katastrofálne. A vy tak nejak tušíte, že toto by mohol byť skôr ten druhý prípad. Alebo nie? Basketbal ide absolútne mimo mňa, ale toto bol fakt skvelý film a veľmi som si ho užil. Perfektný Adam Sandler a značným spôsobom sympatický rodák z Madridu, viac ako dvojmetrový Juancho Hernangomez tomu veľmi veľa dávajú, ale aj ostatní sú výborní (najmä asi Queen Latifah a jej dcéra, obe bodujú i na malom priestore). „Má dvadsaťdva, zahrávate si s jeho životom. Nabudúce si zistite celý príbeh.“ ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Za pěkný soundtrack čtvrtou hvězdu, jinak se ten film potácí těsně mezi dost dobrým průměrem a lehkým nadprůměrem a dává tušit, že tam je ambice dát i něco navíc, všechno je totiž na svém místě, ale nikdy se to nedotáhne do něčeho, co svedl třeba King Richard, krom tedy jednoho dojemného skoku do bazénu a "good mood" závěrečných titulků. Ne, že bych tvůrcům nefandil, snad se poučí, kdy i více zatlačit na pilu. Pěkný večer s pěkným filmem? To Hustle splňuje každopádně. A ráno bude zase nový den. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma jednoho sportovního úspěchu, leč krásné zahrané i zrežírované, plné emocí a dobře plynoucí. Rozhodoval jsem se nad 4 hvězdami, ale nakonec jsem dal plný počet, jelikož poslední dobou už není moc filmů, které by mě nadchly alespoň takto. Adam Sandler je tu jako ve všech dramatických rolích výborný, Ben Foster poslední roky ztratil takovou tu auru dobrého herce a hraje jen karikatury (a to jsem ještě neviděl Žižku). Jeden z nejlepších letošních filmů Netflixu, ač laťka je stále nízko. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hustle je jako situace ze závěru zápasu, kdy zbývá pár sekund do konce a mužstvo po time-outu sehraje nacvičenou akci na vítěznou střelu. Divák je tu za bránící tým, který velmi přesně ví, co soupeř zahraje, ale pokud ten signál provedou kvalitní hráči a v odpovídající kvalitě, nejde to ubránit.. Basketové balboaování po Philly, při kterém Sandler ukáže drobné rozdíly mezi skautingem a stalkingem a vy na něm pozorujete, že je jako ryba ve vodě. Navíc je tu jistota, že spousta různých odkazů a tucty současných hráčů a ex-hráčů hrajících sebe, či někoho jiného, získají pozornost fandů NBA. Mě nejvíc potěšila krátká zmínka o asistentovi, co 18 let chystal zásilky pro „Pošťáka“ z Jazz.. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama