Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nosferatu - Fantom noci sa konečne dočkal svojej družky. Vy sa dočkáte tuctového filmu z prostredia lietadla, ktoré niekto uniesol a do ktorého scenárista pre osvieženie uzamkol upírku. To čo Světová válka Z stihla v 10 minútovej scéne, tak tu poslúžilo pre dvojhodinový scenár. Nechápte ma zle. Scény kde ide o život sú zvládnuté dobre, len teroristi pôsobia až priveľmi béčkovo, a tak nejako tomu chýba dejové napätie. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavný twist na téma teroristi v letadle. Ten twist je kokotina, nicméně kokotina zábavná. Hlavní ženská postava je zahraná s fyzickým nasazením. Jenže tam, kde by měla být badass, nás ji vždycky tvůrci nutí litovat. Bohužel se říká, že film je tak dobrý, jak dobrý je jeho záporák, a ten v Krvavě rudém nebi pravda táhne všechno dolů. Jednorozměrný psychopat, kterého nezachraňuje charisma, který je sbírkou klišé a realisticky by s ním nikdo v partě nebyl. P.S. V případě intoxikace přidejde hvězdu. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Trochu kostrbaté představování kladných postav a ne úplně hladká expozice v tempu, ale výborní (a snadno identifikovatelní) záporáci, vlastně docela obstojný dějový oblouk a naprosto skvělá finální třetina. Podobný hravý masakr tu v rámci upírského žánru tuším nebyl od Od soumraku do úsvitu. A to už je sakra let! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Žánrové řemeslo slušných technických kvalit, sice kombinující známé věci, ale v sympaticky našlapaném dějovém módu a s požehnanou dávkou brutality. V kombinaci epičnosti a béčkovosti na podobné vlně jako Snyderova Army of the Dead, ale charakterově důstojnější. Počet nesmyslů jedna-ku-jedné vyvážený cool momenty. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý Netflix film ktorý som si dokázal vychutnať k spokojnosti. Pekne vtiahol do deja, napätie fungovalo čo ako sa bude vyvíjať ďalej a záporák bol skvele šialený. Proste fungujúci film ako sa patrí ktorý sa postupne vyvíjal tým smerom ako som si predstavoval. O to väčšie prekvapenie že to je nemecký film o upíroch. Ale nebolo to prvý krát čo ma takto nečakane prekvapili v rámci úpírskych filmov. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Dveře do pilotní kabiny jsou chráněny pinem, který se neustále mění a zná ho pouze posádka. Není možné se tam tedy bez pinu dostat. (PROCESOR)
  • Letadlo je značky Airbus A340. (NiWi)
  • Všechna zavazadla jsou před letem rentgenována, těžko by tam mohl někdo propašovat nějaké chemikálie. (PROCESOR)

Reklama

Reklama