Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nejlepší kamarádky z dětství jsou zase spolu. Jedna z nich totiž objevila látku, co dělá z lidí superhrdiny, takže se trochu nečekaně můžou postavit zločincům. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapná, debilní a nudná komedie, u které hodnocení odpovídá na jedničku. Alespoň zpočátku, kdy jsou hlavní postavy děti, je to možná trochu dobré, ale to je extrémně málo na 105 minut! U filmu mi přišlo, jako bych častokrát sledoval jakousi nástavbu na nějaký fakt povedený vtip/scénu, která bude následovat, u níž se po*eru smíchy, ale ono se tak nestalo. Namísto toho ta nástavba vůbec neskončila, a jen pokračovala až do samotného konce. Čím déle jsem toto hovnodílo sledoval, tím mi bylo zřejmější, že dobrého vtipu se nikdy nedočkám a že Benu Falconovi je úplně u prdele, že vymyslel něco tak neoriginálního s všelijakými klišé co jen existují. Vyhodnocení: Kde vzala holka superrychlost zůstane navždy nezodpovězenou otázkou 🤥 ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

No akože priznám sa čakal som oveľa väčší prúser. ja viem rúbem iba 2* ale je to setsakramentská výhra pre tento film u mňa. Najväčšia prdel je že na začiatku povedia, že musíš povedať dobrý vtip aby si zbalil ženu. Lenže asi si pán režo neuvedomil, že aj divákovi treba dať dobrý vtip a on tu jebe, doslova jebe tak pičovský a trápny humor že koniec. A čo je horšie tak je v druhej polovici filmu. V tej prvej sa nájde pár fórov kde sa dá aspoň pousmiať. No a samozrejme kopu trápnych scén, pár scén som musel pretočiť tak debilné boli. No a kopa scén bola si tak 3x dlhšia než by bolo vhodné. Akcie málo okrem záverečnej nič extra a aj tá záverečná je odfláklá. Takže debilina jak traky ale nie taká že by som pri tom trpel. A pokračovanie prosím nie a ak áno tak prosím rovnako debilné, lebo ak sa pôjde pod hranicu jedničky tak to bude trapošina ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by si film zasloužil až tak nízké hodnocení. Melissa je ve své roli skvělá a je fajn vidět ženy v jejich padesáti letech jako superhrdinky, protože dokazují, že ještě nepatří do starého železa, ale pořád tu páru mají. Místy jsem se opravdu upřímně zasmála, hlavně u Melissy a jejích hlášek. Pár věcí mi tam ale přišlo trapných a přes čáru. Například jedení syrového kuřete (věřím, že to byla želatina nebo něco, ale fuj) a Jason Bateman jako poloviční krabí muž, to mohli úplně vynechat, nebo mu dát něco jiného, co by nebylo až tak utápějící a trapné. Moc mi tam ani ze začátku nesedla Octavia Spencer, klidně bych si tam představila třeba Violu Davis, ale postupně při sledování jsem si na ní zvykla. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To, že se super hrdinkami staly plnoštíhlé čtyřicítky, je mi velmi sympatické (čím to asi bude), nicméně na nějaké lepší hodnocení to nestačí. Bohuže,l film je dost špatný jako celek. Humor moc nefunguje, Melissa ani Octavia nejsou v roli příliš uvěřitelné, dějová linka je vzorem všech klišé a největší potenciál Laser, nedostala ve scénáři jedinou chytrou větu. (Ne, že by jich film obsahoval nadbytek). Celý děj je předvídatelný až běda. Jako světlou výjimku vnímám dceru Octavie a Kraba, bohužel ani ti, nedostali větší prostor. Co říci závěrem. Superhrdinský film to není ani omylem, na komedii málo vtipu a jako parodie se to zase bere moc vážně. Myslím, že podruhé v životě se na to už nepodívám. Škoda, neb s takovým obsazením to mohla být pecka. Za mne dvě slabší hvězdy a to jen proto, že jsem fanoušek Melissy. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Gratulace tohle je druhý nejhorší superhrdinský film všech dob co kdy vznikl a nejspíše i vznikne pokud teda někdy někoho nenapadne natočit další díly téhle sračky (Na 1 místě je Můžeme Být Hrdinové taky od Netflixu shodou náhod). Tohle několikanásobně překonává Catwoman, Electru a i Batmana a Robina. Melissa je příšerná herečka už jsem to psal tuším u Krotitelek Duchů a napíšu to klidně zase není vtipná spíše trapná já byt režisér bych ji nenechal dabovat a hrát ani oschlý keř možná maximálně posrané prkénko od záchodu (ten její humor by tam pasoval) a z celého filmu má člověk takové pocity, že by radši zažil utrpení co si prožil Ježíš Kristus než, aby to viděl znova. Scény jako, když obě vystupují z auta a nemůžou z něho vylézt jsou tak trapné, že se tomu nemůže smát ani mentálně postižený člověk proti tomuhle filmu je i Marvelovský humor kvalitní. Ten záporák s klepety (mimochodem kopírka toho z Thundermanových) je parodie sama o sobě a jediné co si zaslouží ocenění je postava dcery Octavie Spencer a i Octavia než získá své schopnosti. 0 procent snad to spadne do černých jelikož si to modrou nezaslouží ani omylem na druhou stranu u csfd mě to nepřekvapuje evidentně své dno ještě nenašla. P.s. záporákův plán je takový, že pozve všechny co nenávidí do jedné budovy a chce ji vyhodit do vzduchu všichni to ví jelikož je jako záporák představován už zhruba od čtvrtiny filmu a přesto tam jsou ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • "Surové kura boli v skutočnosti na tenké plátky nakrájané hrušky ošetrené kyselinou citrónovou a potravinárskym farbivom," potvrdil režisér Falcone. Melissa McCarthy dodala: "Vedela som, že je to hruška, ale bolo veľmi ťažké nepredstaviť si, že je to surové kura." (Arsenal83)

Reklama

Reklama