Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Železná pěst (2024) (seriál) odpad!

Děs. Mafiáni vystřílí zásahovou jednotku v hale v přístavu. Všichni o tom ví, šéfka policie se stáhne a nechají tam mrtvé dvě dodávky mrtvých policajtů s tím, že musí počkat až je chytnou s drogama? Vážně? 20ti násobná vražda je nic, co nikdo nešetří....tvl tak po této scéně ani dál nepokračuji.

plakát

Jan Žižka (2022) 

No...jako vážně?! Jako to co od toho čekám, na co se těším, o čem to má být, tak je posledních 10 sec.? Jinak nějaká slátanina o lásce, smyšlených blbostech o ničem ... točeno v lomu ... Na to nebylo potřeba kvalitní herce, to mohla odehrát chátra z Ulice a podobných míst, kde sdružují ty nejhorší imitace herců.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Jsem velký fanda SW a tento seriál je nejlepší, co kdy kdo na toto téma natočil, za mě nasadili laťku hooodně vysoko pro jakékoliv filmy na toto téma.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Na to kolik se kolem toho filmu namluvilo, tak jsem měl asi moc velké očekávání. Nuda, nic, nuda. U mě je v kategorii filmů, co jsem viděl a už nikdy neuvidím. A kdybych neviděl, tak by se nic nestalo.

plakát

Joker (2019) odpad!

Pořád čekám, kdy přejde ta depresivní slátanina na koukatelný film a nedočkal jsem se. Podle recenzí jsem čekal opravdový hit, něco co si pustím třeba 2x po sobě, ale vůbec. Už to nechci vidět a je mi líto i toho času, který jsem tomu dal.

plakát

Foxtrot (2017) odpad!

Po dlouhé době, co mě vypeklo shlédnutí filmu na základě hodnocení na CSFD. Ano, jak mnozí píší, tak film je originální, ale ne v tom dobrém slova smyslu. Takovou nudu a příběh o houně, jsem dlouho neviděl. Pro mě škoda času. Ulice, Babovřesky a jiné sraczky, mi přijdou 1000x lepší, než tato slátanina o 20ti hercích, jednom bytě a boudě v poušti.

plakát

Plán útěku 2 (2018) odpad!

Po prvních třech minutách jsem myslel, že sedím u špatného filmu. Že přeci tato nízkorozpočtová sraCka, nemůže být druhý díl, ve kterém má hrát Stallone. Bohužel je to ono. Nedoporučuji ani trailer, natož celý film !!!

plakát

Antiviral (2012) odpad!

na CSFD chodím už roky a nikdy jsem neměl potřebu nějaký film komentovat, protože jsem vždy našel komentář se kterým jsem se tak nějak ztotožnil. Ale tento film? to je katastrofa! tady už se musím vyjádřit, protože něco tak úchylného, depresivního, nudného a dlouhého v jednom filmu jsem snad ještě neviděl. Už jenom ten nápad by zasloužil návštěvu nějakého specialisty. Jak někoho může napadnout pěstovat lidské maso celebrit a podávat jej v restauracích? pěstovat nemoci celebrit a prodávat je s tím že si naordinujete třeba opar někoho slavného? ( doufám, že jsem správně pochopil) Když už pominu nápad, tak zpracování je 100x horší. Film mě neskutečně nudil a když ne to, tak při pohledu na hlavního aktéra ( toho opravdu hledali až našli) jsem měl pocit, že na mě jde chřipka nebo podobná sranda. Tento film už určitě nechci nikdy vidět, ale pamatovat si ho musím, abych třeba za 20 let nezapoměl a nedopatřením se na něj znovu podíval! - odpad!!!!!