Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (378)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle hodně bolelo. Internetovou tvorbu Tří Tygrů mám ve velké oblibě, jelikož na poměrně krátké stopáži dokáží vystavět epický situační humor, který v kombinaci se šílenými charaktery vytváří podívanou, jež spolehlivě potrápí Vaše bránice. Avšak to, co funguje na YouTube, bohužel vůbec nefunguje na velkém platně a stopáži atakující dvě hodiny. Scénář je děravý jak řešeto a spoléhá se jen a pouze na plejádu bláznivých postav, pročež je díky tomu celý snímek až zoufale nevtipný. Pokud tedy nejste “hardcore” fanoušky uskupení Tří Tygrů, tak se tomuto filmovému neštěstí snad raději vyhněte. (Netflix) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Svázat tygry filmovým formátem nebyl dobrý nápad. Jejich hlavní síla je v improvizaci a i když sem tam vykoukne dobrý, vtipný moment jde většinou jen o tápání a ve finále jen o potřebu vydělat prachy, což na druhou stranu klukům rozhodně chválím. Mnohem raději bych ale viděl jak se Štěpán a Albert chopí neprovařených postav a zkusí něco nového a jiného, kde se můžou kreativně vyřádit. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem uvažoval, že bych zašel na Tři tygry Jackpot do kina a teď po shlédnutí na Netflixu jsem rád, že jsem to neudělal. Vtípků (tedy těch, u kterých jsem se alespoň trošku pousmál) zde bylo velmi málo - především narážky na poláky super. Překvapily mě spíše některé malé role známých tváří a zvrat na konci. Kozubova banda je prostě v posledních letech populární, ale podle mě jejich tvorba na celovečerní filmy není to pravé ořechové. Pokud film dostatečně vydělá, tak je jasné, že přijde i další snímek, ale nevkládal bych do něj velké naděje...4/10. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Nemám moc velká očekávání od českých komedií, ale tohle je vrchol trapnosti, což je zvláštní vzhledem k tomu, že Tři Tygry mám vlastně celkem rád a u jejich improvizací se často řežu smíchy. Tady prostě nefunguje nic. Vypadá to neuvěřitelně amatérsky, postavy jsou otravné a děj je nudný jako prase. 2/10. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení trvalo 22 dní a probíhalo v Ostravě, Opavě, Olomouci, Praze, Bohumíně a v Rožnově pod Radhoštěm. (VSVB)
  • Miroslav Kalousek si ve filmu zahrál úplnou náhodou. Jednou byl hostem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (od r. 2012), kde na otázku, co ho baví, odpověděl, že Tři Tygři, a že by si s nimi rád někdy zahrál. (VSVB)

Reklama

Reklama