Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak to je nejpopularnejsi podivana meho detstvi!S dnesniho pohledu to uz jiste mladsi rocniky neoceni,televize jsou zahrnuty kreslenymi serialy,ale tenkrat toho na vyber az tolik nebylo,krom sledovani Tom a Jerry na ORF 1(ti stastni co ji chytali).Kazdy dil jsme videli nespocetkrat a jeste dnes kdyz uslysim znamou znelku,prisednu opet k tv!:) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Výborný ruský, starý, kreslený seriál, ktorý pobaví, ale hlavne tích menších. Je tu kopec výborných nápadov a skvelých gagov. Trošku mi len vadí, že skoro každý diel končí nejako skoro aj keď ešte čakám nejakú srandu, ako keby súdruhom v koncoch dochádzal dych. Toma a Jerryho mám trošku radšej. 80%. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Socialistická obdoba Toma & Jerryho a Ptáka Uličníka s Kojotem. I sovětská verze se řadí mezi největší perly v tvorbě pro děti a je jen škoda, že epizod je tak málo a nemůžeme si vychutnat více příhod. I pro mě to je krásná vzpomínka na doby dřívější. No a taky bych dodal, že jsem rád, že vlastním na VHS starý dabing seriálu, viděl jsem to i s novým na Nově a byl jsem docela zklamán. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Posledné dve časti natočil v roku 2005 syn pôvodného režiséra Alexej Koťonočkin a plánoval aj celovečerný film, na ktorý ale nezohnal potrebné financie. (Raccoon.city)
  • Vlkov hlas mal pôvodne dabovať Vladimír Vysockij, ale sovietske úrady to neschválili. Napriek zákazu sa však režisérovi Kotěnočkinovi podarilo zakomponovať jeho pesničku "Pieseň o priateľovi" v scéne, keď vlk šplhá na lane. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno