Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (207)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Vlastně v pohodě film, který splňuje, co slíbil. Na dvě hodiny vás zabaví. A to je důvod, proč možná nebude tolik vonět rerenzentům, ale sledovanost bude mít skvělou. Sice omletá ale oblíbená pointa, kdy je svět tak moc závislí na technologiích, kdy jedna koncentrovaná ho sice může zachránit, ale ve špatných rukách ho zničit. Ale pohled na to, kdo je dobrý a špatný se samozřejmě na každé straně barikády liší. V polovině filmu tak nastane příjemný zvrat, který změní atmosféru a celý spád. Herci se snaží, scénář je vlastně fajn (to pro mě byla jistota přes Grega), akce je občas umělá, ale to ani nikdo neočekává, že třeba během jízdy na motorce, že to nebude takhle vypadat (a rozhodně jízda na skůtru vyhrává nad tím hnusem, co předvedli v Citadele), postavy jsou fajn a závěrečná nabídka ok. Očekávám tedy pokračování. Sice je velká šance, že to uvidím jenom jednou, ale nic proti dvojce  ;) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně se tu střílí, naháněčky a rvačky se odehrávají na zemi i ve vzduchu a Gal Gadot žeru, takže jsem schopen se na ní dívat i ve chvílích, kdy vyvádí naprosté hovadiny. Jako třeba tady. Škoda že se tvůrci brali tak vážně a nepustili sem trochu nadsázky. Těch pár rádoby vtipných póz tu vyznělo trpaně. Ale zase tolik jich nebylo, takže se to dalo  přežít. A stejně tak je škoda, že film nemá erkový rating. Někomu se to může zdát nepodstatné, ale když kolem hezký holky stříkaj gejzíry krve, tak je to hnedka jinačí zábava. No ale i tak se to dalo, ačkoliv na novou sérii nejspíš založeno není. Blbé a zábavné. 60% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Množstvo odídených agentov a vojakov je zatiahnutých do tajných operácií pod záštitou CHARTY, ktorá ale hrá podľa vlastných pravidiel a nikomu sa nezodpovedá. Čo ale ak sa najmocnejšej zbrane proti zlu zmocnia teroristi? Herecké obsadenie: Vôbec mi nevadí, že mužov v akčnej rovine nahradia ženy ak budú čo i len trocha podobné Gal GadotPrevedenie: Ak by celý film mal drive prvých tridsiatich minút, tak by som siahal po najvyššom hodnotení. Ale postupne filmu dochádza šťava a najhoršie čo sa môže stať je prevarená zápletka. Potom aj ten super inovatívny program "Srdce" vyšumí do prázdna. Pocity: Potešila ma akcia a naháňačky. To ma ozaj bavilo ale príbeh stál za prd a Dornan v úlohe hlavného zloducha bol tiež čajový. Pridaná hodnota: Akčná pecka s emancipovanou hrdinkou a fádnou zápletkou. 57% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to ďalším obrovským trhákom Netflixu, ktorý sa tak zúfalo snaží spustiť franšízu, ktorá jednoducho nerozumie tomu, ako by tieto filmy mali fungovať. Bolo to dosť rozhorčujúce. Film má slušné obsadenie a akčné sekvencie ujdu, ale k tomu má taký hrozný, nudný spletitý scenár plný klišé a totálneho nedostatku uveriteľných postáv. 4/10 ()

LasT_Olt

všechny recenze uživatele

Roy Cleveland Sullivan byl americký strážce národní parku, který je v Guinnessově knize rekordů označen jako "živý konduktor" nebo taky "mr. flash". Proč se ptáš? V roce 1942, když mu bylo 30, ho zasáhl blesk, když byl zrovna na výletě ve svém Národním parku v Západní Virginii. Po druhé ho blesk zasáhl v roce 1969, když jel z práce autem domů. Blesk ho omráčil a zapálil mu vlasy. Po třetí byl zasažen v roce 1970, blesk uhodil trafo u jeho domu a z něj přeskočil na jeho rameno. V následujících pěti letech ho blesk zasáhl ještě čtyřikrát, čímž se dostal na úctyhodné číslo sedmi zásahů! Po pátém zásahu byl již vždy racionální Roy rozrušen, začal věřit že je prokletý a že se mu mstí samotný bůh. Není se čemu divit, když při šestém zásahu ho zasáhl blesk z bouře, které dvacet minut autem ujížděl. Od té doby sebou neustále nosil láhev s vodou, aby mohl ihned hasit vlasy, které mu blesk vždy účinně zapálil. Zlatý hřeb tohohle příběhu je však sedmý zásah. Roy, již v důchodovém věku, rybařil v roce 1977 u jezera poblíž svého domu. Měl už nachytaných pár ryb, když do něj znovu, po sedmé, udeřil blesk a on se utíkal uhasit do svého auta. Zatímco se v autě sušil, všiml si že k jeho kýblu, kde měl již naloveno pár ryb přišel medvěd grizzly a ryby mu začal žrát. Nasraný Roy vyběhl z auta a začal medvěda mlátit poblíž ležícím klackem dokud se nedal na útěk. Později s pokorou prohlásil, že se jednalo o dvacátý druhý případ(!!!) kdy za svou kariéru strážce parku zmlátil medvěda klackem. Tak to byl Roy. A proč vlastně vyprávím Royův příběh u filmu, kde se nevyskytují medvědi ani blesky ani klacky?? Bylo by totiž zábavnější sledovat tří minutový film, kde by stála Gal Gadot na místě a 7x by do ní udeřil blesk. Nejen, že by se tím vzdal hold Royovi, ale zároveň by začaly hořet vlasy té nejvíc dřevěné herečce její generace. Sledování těchto idiotských akčních krimi thrillerů, na které jsou absolutně všude reklamy je asi jako jít do Hornbachu, koupit si Mamuta (extra silné lepidlo, doporučuje každý true lepík), polovinu tuby vypít a druhou si nalít na hlavu a důkladně vmasírovat do očí. Nebudu ti lhát, vydržel jsem sotva dvacet minut. Ale tak co, třeba tenhle komentář bude číst někdo z Netflixu, námět se jim zalíbí a udělají o něm životopisný film. Očekávám, že ho bude hrát The Rock nebo Ryan Reynolds. Domluvil jsem a přísahám že tohle byl opravdu poslední film od Netflixu, který komentuju. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v južnom Tirolsku, Londýne, Reykjavíku a Lisabone. Natáčalo sa viac ako 5 mesiacov - od 26. januára do 28. júla 2022. (Arsenal83)
  • Na pozici executive producer najdeme mmj. také Grega Rucku, komiksového autora sólové Wonder Woman. (NinadeL)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

11.08.2023

Herečky Gal Gadot (Wonder Woman, Rychle a zběsile 5) byl v posledních dnech plný internet, což je dáno zejména tím, že má tento víkend na Netflixu premiéru její nový špionážní snímek Heart of Stone … (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama