Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších a nejzajímavějších sérií vůbec s hromadou individualit a zvratů. Zde ani nelze napsat něco bližšího, aby člověk neprozradil nějakou perlu. V vítězem/vítězkou spokojen vůbec nejsem bylo tam x hráčů/hráček co by si to zasloužily víc a co ji/jemu pomohly k výhře víc jak on/ona sám/sama... Každopádně Johniho představení bylo úžasné a právem je jednou z top hvězd vůbec. Nejvíce jsem přál Rupertovi, který byl ve všem vynikající a pak Andrewuovu. Dávím 4z5 jen proto, že tomuto seriálu nedám 5z5 snad nikdy již z principu. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek ve znamení Rupert je borec mě neminul, ale když se z něj stal symbol utlačovaných spekatých dětí z USA, které se nebojí jít za svým snem... no přešlo mě to. SPOILER: Výhru jsem nakonec přál Johnymu, ale jeho strategie byla trochu krátkozraká (stačilo o jedno vyloučení dál). Finálová dvojka snad nejotravnější v historii. Jinak ale i díky návratu Burtona dobrá série. Palec hore. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perlové ostrovy mě zrovna nenadchly. Výzvy byly strašně nudné a nezáživné. Navíc tu bylo až moc slabých a jednoduchých soutěžících. Jediný, kdo to zachraňoval, byl Rupert. Taky se tu objevil hráč, který mi lezl na nervy jako nikdy nikdo v Kdo přežije. Na druhou stranu tu bylo pár zajímavých zlomů a pravidel. Oblíbený kmen: Drake. Oblíbení: Rupert, Sandra, Christa. Neoblíbení: Jon. 2,5* ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií téhle reality show, a to zejména díky skvělým hráčům, a jednomu zásadnímu zvratu. Takže tady máme drsnou hru Burtona a Johnyho proti ušlechtilému pirátovi Rupertovi a jeho pobočnici, která se v průběhu změnila z fajn maminy v smrtelně nebezpečnou potvoru a mezi tím jedna bláznivá vypatlaná skautka. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Řada měla spousty skvělých charakterů a i hráči co se nedostali do sloučení jsou zapamatovatelní. Máme tu první dobrovolné odsoutpení ze hry, první návraty vyřazených hráčů, jeden z nejikoničtějších momentů historie a totálně nahecovovanou soutěž s pytlemi. Ikdyž nejsem vůbec jeho fanoušek, tak účast Ruperta byla příjemná a toto byla jediná série kde mě neštval.Téma pirátů je tu ždímano co to jde, což je vždy plus když se řada drží svého tématu. Samozřejmě nesmíme opomenout asi největšího padoucha co hru hrál Johnyho Fairplaye, ten člověk šel doslova přes mrtvoly.Ať už máte rádi dobráky, underdogy, trosečníky,... v této série si každý najde to své. Oldschool série, která ale baví svojí taktikou, co víc si přát. Perlovky se povedli a je tu i první účast samozvané královny pořadu. Vítěz je dobrý a dost se mi ulevilo když jsem viděl proti komu byl ve finále. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Johnyho "umrtí" babičky NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Návrat vyřazených hráčů NEJLEPŠÍ HRÁČ: Johny "Fairplay" Dalton NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Andrew Savage ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)

Reklama

Reklama