Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS BEWARE!!!....Tahle série byla soubojem kmene "amazonek" proti prostému mužskému pokolení, ovládaného svými pudy:D Dokud se kmeny nepromíchaly, bylo vážně zábavné sledovat mužský kmen, jak jim ženská přítomnost šíleně chybí a jak jim to leze na mozek. Je tak naprosto příhodné, že Survivor: Amazon vyhrála "amazonka", která se stala legendární pro své společné koupání v řece či svléknutí se do naha jen za kus čokolády a burákového másla během soutěže. V téhle řadě si navíc poprvé zahrála sluchově postižená hráčka, Christy, a jak se s tím dokázala poprat, je vážně obdivuhodné. Nejzábavnějším momentem z celé série byl okamžik, kdy si Matthew s fanatickým výrazem brousil mačetu a komentoval to slovy, že ho pohled na krev zneklidňuje - a všichni ho zděšeně pozorovali (Rob: Proč potřebuje mít mačetu tak ostrou? Určitě nás všechny zabije.) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V každé sérii jsou sexy holky a namakaní chlapi. Otázkou tedy zůstává, proč je pouze tato série od začátku plná erotického dusna a neustále se řeší, kdo by na koho skočil, když v těch ostatních jsme se dočkali maximálně pár cudných objetí. Komu by to však vadilo, když se vše nese v duchu legendárních Amazonek, které skvěle zastupuje úderné dívčí trio Heidi, Jenna a Shawna. Rozdělení na může a ženy vždy rád přivítám, protože je mi jasné, že budou padat stereotypy a mača budou dostávat na prdel. Bylo tomu tak i tady a já se zase mohl potrhat smíchy. Zatímco jsem si užíval sledování dívčího tria, tak u mužů se pomalu začal probouzet velký stratég a bavič Rob. Jeho hlášky mě ničily s nebývalou pravidelností a to kouzelné lhaní mě bavilo víc a víc. Amazon je v mém žebříčku Survivoru hodně vysoko a může za to i vítězka, která byla mým favoritem od samého začátku. Favorit: Jenna, Oblíbenci: Rob, Heidi, Shawna, Butch, Dave. ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí Amazonie, kde všude lezou obří pavouci a ve vodě plavou piraně, rozhodně nepatří k těm přívětivým. I když si někteří účastníci této 6. série mysleli, že postupují dál díky svojí strategii, jediný kdo skutečně ovládal celou hru, byl Rob. Ten po většinu hry rozhoduje kdo skončí a kdo ještě zůstane. V té době byl považovaný za nejchytřejšího hráče ze všech sérií. Většinou se ani nepotřeboval prosazovat na soubojích o imunitu, protože mu stačila silná sociální hra. Mnohokrát se už ukázalo, že nakonec vyhraje někdo nevýrazný, kdo vystupoval neutrálně a pro nikoho nepředstavoval hrozbu, tak můžete hádat, jak to asi dopadlo tady. ()

houdek442 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY. Stejně jako minulá řada (Thajsko), i tato mi přijde velmi slabá, co se náročnosti a hráčů týká. Přijde mi, že soutěžící vůbec neměli nouzi o jídlo a ani výzvy nebyly nijak extra náročné. Drtivá většina soutěžících byla nudná, takže jsem se ke sledování chvilkami i nutil. Perličkou bylo finále, kam se dostali jedinci, kteří si své místo vůbec nezasloužili. Jenna pro kmen nedělala nic a Mattova hra byla o ničem (nehledě na to, že na finální kmenovce řekl, že si své místo vlastně vůbec nezaslouží a ať pro něj nehlasují). Nejoblíbenější hráč: Rob Cesternino. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku sice žádná sláva, ale po sloučení jsem se začal parádně bavit, když vždycky vypadl ten, co měl nejvíc keců jak je nejlepší, nejdůležitější a má vše ve svých rukou, načež jsem se vždy pěkně zasmál překvapeným výrazům. Na survivorovi je důležité, abyste měli komu fandit. No a díky tomu, že můj favorit/ka skončil/a 2. Jsem rozhodně spokojen! Navíc scéna kdy Jeff jede přes kus oceánu na vodním scooteru s hlasy je bžunda :D. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama