Reklama

Reklama

Watcher

  • Velká Británie Watcher
Trailer 1

Mladá žena se nastěhuje se svým snoubencem do nového bytu, ale trápí ji pocit, že ji ve vedlejším domě sleduje neviditelný pozorovatel. (tribican)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (101)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Plíživý, nikam spěchající thriller. Velice dobře pracuje se zvuky,vytváří strach a napětí pouhým klepáním na dveře, kdy k přesvědčení pomáhá i výborná hlavní hrdinka, která nikdy nesklouzne do stavu otravné blondýny. Výsledný dojem, tak kazí opravdu pomalé, nijak gradující tempo a zbytečně konvenční závěr, který na sílu sklouzne do thrillerového béčka. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Žena sa so svojím manželom presťahuje do Rumunska. Oboch rozhodí správa o tom, že sa v okolí pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí mladé ženy. Naviac sa zdá, že ich obyvatel z bytu, ktorý stojí naproti, neustále pozoruje. Julia začne mať pocit, že niečo nie je v poriadku a nie je ďaleko od pravdy. - Šesť rokov trvalo, než tento film vznikol. Vôbec sa tomu nedivím, pretože neviem, aký šialenec mohol zafinancovať takýto generický nezmysel, v ktorom sa deväťdesiat minút nič nedeje. Maika Monroe je samozrejme bezchybná, ale problémom je to, že tu nie je čo hrať. Horor to vôbec nie je a ako thriller to tiež vôbec nefunguje. A tá zúfalá práca s lingvistickou bariérou, to už je fakt vrchol. Velké sklamanie, ale dúfam, že Maika sa ešte niekedy v nejakom horore objaví, pretože je to excelentná herečka. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Z námetu necítim sa safe vo vlastnom byte, pretože na mňa z bytu oproti čumí nejaký úchylák nešlo vytrieskať viac, a Watcher sa ani o žiadnu originalitu nesnaží. Berie jednoduchý námet s jemným nádychom Hitchcocka a servíruje malý, jednoduchý, paranoidný, ale zato poctivý thriller, ktorý vďaka zrušnej ruke režisérky Chloe Okuno funguje tú hodinu a pol presne tak ako má fungovať. Darí sa mu predať ako tú paranoiu (vďaka sympatickej Maike Monroe v hlavnej úlohe, aj slušne obsadenému úchylovi), tak dusnú atmosféru (napr. scéna v metre), a aj keď sa počas tých 90 minút nedopracuje k ničomu objavnemému, tak rozhodne nenudí, ani nijako neurazí. Mať ešte o niečo intenzívnejší záver, pokojne by som zvažoval aj hviezdičku navyše. Takto však "len" poctivých CELKOVO: 6/10 ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

To byla fakt blbost. Ze začátku to vypadá dosti zajímavě, ale po chvilce jsem si jen celou dobu filmu říkal, že koukám na pitomou vyschízovanou krávu. Je to hlavně tím, že úplně všechny postavy jsou těžce nesympatické. Takové divné bez života. Za mě bohužel ztráta času. I když po příběhové stránce to vypadá vážně pěkně. Závěr je strašně směšný. Asi by to byl mnohem víc fajn film, kdyby tu byly zajímavější postavy. Nebo tu chyběly i nějaké nápovědy pro diváka. 20/100 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Po x rokoch som zasa narazil na Maiku Monroe. Po výbornom Neutečeš (2014) ju zasa vidím v hororom prostredí. Treba uznať, že jej tento žáner rozhodne pasuje. Kulisy zaujímavé, zápletka sa dlho tvárila hitchcockovsky, Burn Gorman dodal potrebný efekt znepokojivosti, ale finále? Neuspokojivé, obyčajné, nezodpovedajúce vytvoreným očakávaniam. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Původní scénář Zacka Forda se v roce 2016 objevil na hollywoodském Black Listu, každoročním seznamu nejoblíbenějších nerealizovaných scénářů. Ford napsal scénář pod pseudonymem „Carl Young“. (LUKICKK)
  • Podle původního scénáře se měl děj odehrávat v Brooklynu v New Yorku. (LUKICKK)

Reklama

Reklama