Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (210)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Zábavná, stylová, pěkně zpracovaná horror-comedy, kde si to herecký ansámbl skutečně vychutnává až do morku kosti. Není to nic extra revolučního, i tak to ale neurazí a člověka tento kanibalistický rohlík.cz vtáhne natolik, že mu není osud hrdinů lhostejný. Nebudu si hrát na svatouška, tu špetku lidskýho masu bych taky zkusil, no a vlastně jsem trochu fandil Stevovi. Sorry not sorry. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Solídna, pomerne nápaditá vecička. Ja to stále hovorím, láska je nebezpečná vec :D Famózne psycho dialógy a slušné herecké výkony hlavných protagonistov, ťahajú tento počin k vyšším číslam, a treba dodať, že: zaslúžene. Ja osobne som však nie presvedčený, že to mnohých pre svoje pomalé tempo ohúri. Jednoznačne mi chýba žáner dráma, ktorý by mal byť prvý v poradí medzi menovanými. Silnejšie tri - nedá sa svietiť, iba námet nestačí, pričom úplný záver, ktorý konečne preberie z polospánku, sa dal taktiež očakávať. Hlava mi taktiež neberie tie idiotské rozhodnutia postáv, ktoré kazia celkový dojem. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Och. Po dlouhé době konečně opět svěží závan, tentokrát z luxusní kuchyně vysoké gastronomie. Podávají se s láskou a péčí připravované krůty, husy a slepice, všechny samozřejmě moderně bio, halal, a korektně multikultikulinářsky nediskriminované, a stačí si jen vybrat, jestli chcete sous-vide prso, stehno, prdel nebo karboše.  Vskutku originální, kapku bizarní, osvěžující a chytře sestavená receptura, která potěší nejen deviantní jedlíky či funoušky gastroporna, ale především všechny ty zamindrákované pipinky, které něco užírá. Historicky první banket, který mi skoro neznechutil ani ten prkenný neumětelský cigánský slizák Šebestián Stan. Čtyři plnotučné myšulínské hvězdičky! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama