Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv upřímně nejsem příznivcem podobných taškařic, tak v případě The Out-Laws musím uznat, že jsme se kupodivu vážně dost dobře pobavil, a to i přes naivitu celé té podívané, ale prostě mi to tentokrát nějak sedlo a kdybych měl něco vyloženě zkritizovat, tak by to bylo snad jen obsazení vážně odpudivé a silně nesympatické Niny Dobrev a snad jen pár scén, které se již pohybovaly na hraně únosnosti, jinak ale opakuji, The Out-Laws je vážně zábavná jízda, nabízející sice ne zcela nejoriginálnější, ve většině ostatních ohledů ale funkční zápletku, mající svižný spád, několik fakt nápaditých momentů, spousta opravdu humorných situací, nebojící se několikrát jít i za hranu a hlavně jen opravdu málokdy sklouzávající k trapnosti, což se v podobných typech filmů děje bohužel zcela běžně a alespoň pro mě bylo i důležité, že se zde tvůrci pokud možno snažili vyhýbat i nějakým přehnaným infantilnostem, které též bývají pravidelnou a hlavně znehodnocující součástí těchto komedií. Chybou by jinak bylo nezmínit i obsazení filmu, na čele s mým oblíbencem Adamem Devinem, který u mě osobně představuje takovou zvláštní výjimku, jelikož jemu podobné pitvořící se komiky skutečně doslova nesnáším, ale u něj mi to prostě nějakým zvláštním způsobem nevadí a naopak mě tím baví, každopádně fajn tu jsou ale i ostatní herci, čítající spoustu známých jmen a ksichtů a ti všichni tu zkrátka baví a filmu též zásadním způsobem napomáhají k jeho zábavnosti. Překvapí zde ale i přítomnost několika vážně krvavých scén, kde se s tím tedy tvůrci fakt v tomto ohledu nepárali, takže sice ano, uznávám, že se jedná o prostoduchou a naivní taškařici, na druhou stranu říkám a co jako?, není to trapné, je to svižné, vtipné, dobře obsazené, tudíž za mě jasný palec nahoru a hotovo :-). ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Námět možná ne úplně originální, ale napsané to bylo dobře. Do toho velmi sympatické duo P. Brosnan + E. Barkin a jako bonus nádherná N. Dobrev. Tím končí klady. I když to mělo tempo, jak to celé bude se tušilo od začátku a akce byla svižná a vtipná, u mě vše zabil naprosto nesympatický hlavní hrdina v podání A. Devine. Tolik přehrávání, pitvoření a magoření na jednom místě už bylo moc. Nevím, jestli měli tak volný scénář a scény stály na improvizaci, ale tento "komik" není můj šálek kávy. Bohužel... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten afektovanej pičus mě neskutečně sral. Absolutně nevěrohdná představa, že ho nějaká ženská miluje, nebo že s ním někdo třeba chce stát byť jen na zastávce, podle mě s takovým človkem nelze vydržet aniž by člověk nespáchal vraždu ve stylu Hannbila Lectera. Jinak standartní netlixovka s cílením na rodinku po dobré večeři - zastříleme si, zahláškujeme, uděláme to draze a pak milá rodinko zaplatit měsíční poplatek a hajdy do hajan. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že sdostatek vtípků a narážek adekvátní zápletky nepobavilo, jenže hlavní trouba z ní ještě častěji (tzn. příliš často) vycházel jako nepříjemný, uječený idiot. Překvapilo pár nekompromisních headshotů a efektních bouraček (zato zadní projekce připomínala první bondovky), nicméně ve výsledku tato řadová produkce Adama Sandlera šlapala horko těžko na půl plynu – tak akorát na momentálních 47 %. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem přehnaná očekávání a tak jsem nebyl zklamaná. Samozřejmě nerealistická, ale trapně zábavná a dobře obsazená komedie. Jasně, hlavní hrdina je otravný jouda, ale to byl záměr, takže na to si stěžovat nebudu, jinak tu uběhlo rychle, nenudil jsem se, párkrát jsem se zasmál, takže v rámci žánru podle mého slušný nadprůměr. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:02:07 je vidět, že stůl je kartonová rekvizita. (Johnny.ARN)
  • Hlavné natáčanie prebiehalo v Atlante od 19. októbra do 18. decembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama