Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (930)

choze 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že to postihuje nejen začátek, ale i úpadek a druhou šanci jednoho vztahu. Ale přes všechnu snahu je to pod sexy povrchem jakési bezkrevné, nemastné neslané a ve výsledku zdaleka ne tak vtipné a zábavné, jak by mohlo. Tři velké akční scény nakumulované do druhé poloviny jsou ale parádní (mj. pobaví, když Brad okázale kope do Angeliny ležící na zemi) a potěšil zejména závěrečný wooovský přestřelkový tanec. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Výhoda filmu je, že se na něj dá koukat opakovaně a stále celkem obstojně pobaví. Nevýhoda je, že je to skoro jako film Allied, jen předvídatelnější a rozhodně vyvolá méně emocí a také bych si troufl říci, že má horší a méně napínavé akční scény. PS: Dříve se mi líbil více, ale není to jeden z těch filmů co stárne nejlépe. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zábavné a o zábavu jde přece až v první řadě :-) Brad Pitt a Angelina to zahráli přesně (zvlášť Pitt dělá dobrý ksichty) a u Angeliny by mi klidně stačilo aby jen stála a usmívala se (jakože toho předvede víc). Akce je natočená dobře a ten konec hotový Equilibrium. Vtipné scény se taky podařily, akorát mi tam znatelně chyběl nějakej hlavní hajzl. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem úplnou hovadinu, takže jsem ve výsledku celkem spokojený. Nejsem jediný, kdo to zmiňuje, ale jiskření mezi sexy dvojkou Brad Pitt a Angelina Jolie skutečně funguje a film sám se o něj dost opírá. Vyrovnává tím nedobrý dojem z vcelku chudého scénáře, jenž nedokáže z atraktivního námětu vytěžit dostatečné množství absurdně komických situací ani řízných dialogů a tak se Mr. & Mrs. Smith stávají podívanou poněkud stereotypní. Nudu potom musí rozhánět spousty přestřelek. Doug Liman se od dob Agenta bez minulosti v režii drobátko polepšil, tudíž se na jeho moderně (leč trochu uměle a strnule) pojaté akční scény dívá dobře. Trochu bych však čekal, že takový film bude mít větší drajv a bude podán napínavěji - v Limanově díle se akční manželská dvojka jen stále špičkuje mezi neutichající střelbou a samotný děj přešlapuje na místě, načež je ve finále naprosto nesmyslně utnut. Smithovi jsou tak místo blockbusterového akčňáku jen lehkou podívanou na jeden večer, mně to ovšem stačí. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatá akční komedie, která si nedělá ohledně vztahů v manželství žádné servítky a naopak ukazuje, kam až to může dojít samozřejmě v co nejlepším světle:). Brad Pitt a Angelina Jolie se k sobě náramně hodí a zřejmě to zjistili i oni sami, když se chvíli po uvedení filmu do světa vzali. Řada akčních scén je opravdu pěkně vymyšlena, chvilkama je sice vidět, že dvě titulní role zřejmě nemají šanci umřít a tak nepřátelé do nich perou olova, kterého by se dalo počítat na kila a občas i mezi sebou vystřílejí pár zásobníků, ale co naplat jasné je že láska vždy zvítězí, ať už je na jakýchkoliv frontách. Scéna, kdy Brad Pitt s autem vlítne do křoví a pronese: We have to talk (Musíme si promluvit) je taková zásadní a pro mě nejvtipnější scéna, která se ve filmu objevila. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Když si John (Brad Pitt) v garáži v autě čistí rtěnku z límečku u košile, měl by otočit zrcátko doleva, aby se viděl, ale ve skutečnosti ho otočí doprava, aby límeček mohla vidět kamera. (Miro_CZ)
  • Když se John (Brad Pitt) plíží kanalizačním potrubím, Janin (Angelina Jolie) monitor ukazuje, že je na GPS souřadnicích 47.28N 12.46W, 35 stop pod hladinou moře. Tyto souřadnice leží v Atlantickém Oceánu severně od Španělska a ne v New Yorku. (Miro_CZ)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama