Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (201)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Komiksovky od Sony vždycky vypadají nádherně, ale příběhově jsou to zrůdnosti. A Madame Webb je ještě k tomu pekelná nuda. Obecně nemám rád originy, ale když ještě navíc dostanu takhle líně scénáristicky prokreslený příběh s postavami, které teprve těmi superhrdinkami budou a zřejmě je nikdy kvůli neúspěchu v kinech neuvidíme, mě opravdu štve. Nepřeju to však ani vycházející hvězdě Sydney Sweeney, ani Dakotě Johnson, která je tu vlastně úplně v pohodě a rád bych jí viděl v dobrém filmu, ale trošku se bojím, že se za ní zavřou dveře. Přitom by jen stačilo k Venomovi Toma Hardyho přidat Andrew Garfielda a novou Spider-woman (Sydney) a hned by to bylo zajímavější. Ale ne, Sony se jen bude babrat v těchhle nudných spin-offech a to nás ještě letos čekají dva. Snad byl tento ten nejhorší. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie to byla. Už dlouho jsem se takhle nenasmál. Dovedu si představit, že kdyby to napsal a zrežíroval někdo jiný, tak by z toho mohl být průměrný film, ale to se nestalo. Film v rámci možností funguje v civilní rovině - Adam Scott to táhne. Ale jakmile přijde akční stránka - bída, kdy kroutíte očima, že někdo nevymyslel něco zajímavějšího a působivějšího, Ezekiel - skvělá komiksová postava, která je zde znásilněná a ještě ke všemu Tahar Rahim ho zahrál neskutečně moc blbě, Peru - logika hadr, scény s vizemi -  krásná ukázka toho jak něco udělat nepřehledně a divně. Herecky to moc nefunguje - dámy prostě nemají to správné charisma, chybí chemie, náznak že by to někoho bavilo a byl to pro něj důležitý projekt, odpudivé triky, chaos. Prostě místy velké špatné. Osobně na to doporučuji kouknout, protože pak doceníte průměrné filmy, které fungují a dokáží bavit. 3-4/10 ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Madam Web je stručně shrnuto moderním remakem Cameronova Terminátora 2 s několika prvky ze Smrtonosné pasti 4.0, Ambulance a Spy Kids, který je určen pro mladé publikum teprve se seznamující s kinematografií. Divák tak dostává klasickou zápletku, v níž zná hlavní hrdina budoucnost, ochraňuje důležitou postavu, v tomto případě několik postav a prchá před padouchem s určitou superschopností, kterému je nucen se v samotném závěru postavit. Úvod filmu je kompaktní, funkční a plyne v pomalém edukativním tempu, kdy se hlavní hrdinka seznamuje se svou mimořádnou schopností a učí se s ní pracovat. Toto pozvolné tempo se ke své škodě zhruba v polovině změní ve zběsilou jízdu získávání dalších superschopností, které však nejsou poctivě vystavěny (telepatie, astrální cestování) a divák se cítí po právu zmaten. Ke zmatenosti přispívá ve druhé polovině snímku i špatný střih, který je nejspíše spojen s násilným postprodukčním zkracováním filmu pod dvouhodinovou stopáž. Origin Madam Web nepřináší divákovi jedinou originálně pojatou scénu, kterou by neviděl v některém z výše uvedených filmů, nepřináší žádnou velkolepější bojovou scénu, a nepřináší ani dostatek zábavných scén, což z něj bohužel činí velmi sterilní a zapomenutíhodnou podívanou. Dvě hvězdy. 😕 (20.02.2024) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Opäť som bol jeden z minima tých, kto sa tešili a po tých reakciách som bol pripravený sypať si popol na hlavu.  Potichu som svoju tešivosť pretransformoval z viery v sexi superhrdinky do nádejí na zábavný camp. A ono tak nejak nič. Prvá polka ešte s prižmúrenými očami v TV ujde, lenže potom už nič neprijde. Neprijdu sexi superhrdinky, nepríde zaujímavý nápad, jediná dobrá akčná scéna, neni to bohužiaľ ani nechcene smiešne. Proste len film prostý akéhokoľvek potešenia. Mrhanie herečkami aj postavami. 35% a ak to eše vôbec možno považovať za klad, je to o trošku menej zlý film, ako bol Venom 2. 🥴 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

SPOILERY!!! dost dobrej studentskej film. počkat.. to NEBYL studentskej film??! ze začátku jsem si myslela, že jsem si omylem pustila porno místo madame web. strašně podivnej začátek. jak kdybychom před tím neviděli logo sony, ale logo pornhubu. pak přijdou spider „people“ a začnou skákat a lézt po stromech a já umírala smíchy. ty zoomy byly dokonalý. po tomhle srandovním úvodu se nacházíme v new yorku v roce 2003. sledujeme cassie web jak pracuje jako záchranářka a nemá ráda nikoho kromě své kočky, která má docela nezapomenutelný jméno – kočka. jmenuje se KOČKA. ok. to CGI se čím dál víc zhoršuje a my poprvé vidíme její green screenové pavučinové vize. taky se seznámíme s našim záporákem. well. tahar rahim je můj oblíbený herec od doby, kdy jsem ho viděla v the serpent. nicméně tady nevím co se stalo, ale najednou vůbec neumí hrát? huh? tohle se prostě stává, když dobrým hercům dáte scénář, který nedává smysl. pak vyhrávají razzie awards jako halle berry. cassie „paddington“ web byla z peru poslána do ameriky (nevim proč) a tady vyrostla v domnění, že jí její matka nenáviděla. ale možná kdyby zůstala v peru, tak by se nemusela srát s třema holkama, které chce zabít ezekiel sims. (mimochodem ten jeho dabing je ta nevtipnější věc na tomhle filmu.) ten je strašně cool a nenápadný když je v obleku (a taky sexy), pak má ale potřebu převlíct se do černýho spider man oblečku a tím na sebe upozornit. nevím, třeba je to attention bitch, nicméně WHYY?? a proč ho ty ostatní lidi nevidí? co má za schopnosti? když už píšu o těch schopnostech, tak proč ho najednou cassie vidí ve svým snu? a proč jí říká jeho plány? i kdyby jí to neřekl, tak i tak by cassie všechny holky zachránila, protože ona ví přece všechno. JEJÍ PAVUČINA VŠECHNY SPOJUJE! ve filmu je taky spider manova mamča mary parker a jeho strýček ben („What, you've never been shot at in Queens?“). mary je těhotná a když jí jednoho večera praskne voda, tak jí strejda ben nemůže odvézt do nemocnice sám, ale musí sebou vzít i tři holky, který nahání ezekiel. ale to je v pořádku! cassie ukradne sanitku (chudák člověk, kterej teď kvůli ní nejspíš umře) a nabourá s ní do ezekiela. to ale není vše! pepsi se postará o záporáka tak, že na něj shodí písmeno P. takovej insta kill jsem dlouho neviděla. prostě to na něj spadne, oni na dvě vteřiny ukážou jeho tělo a bum, už ho nikdy neuvidíme, LOL. tahare neboj, halle berry sice dostala razzie award, ale taky oscara! máš ještě šanci! (kill me) … „But the girls were never your future. *dramatic zoom* I was!“ BTW, teď mě napadlo, proč se ezekiel jednoduše neseznámil s těma holkama? kdyby byli kamarádi, tak by ho v budoucnu nezabily, ne? ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Společnost Sony plánovala, že se v roli Spider-Mana objeví Andrew Garfield nebo Tom Holland, ale nakonec všechny zmínky o Spider-Manovi z konečného filmu vyškrtla. (Johnny.ARN)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) opustila svou agenturu WME ve prospěch CAA necelý týden po uvedení prvního traileru k tomuto filmu. Podle Variety to „zvedlo obočí v branži“ a vyvolalo neopodstatněné zvěsti, že se Johnson film nelíbí, zejména poté, co si z něj dělala legraci v pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). Hollywood Reporter však zjistil, že vzhledem k tomu, že CAA byla ochotna zastupovat i její produkční společnost TeaTime Pictures spolu s jejím nezávislým filmem Daddio (2023)", je pravděpodobné, že zdánlivě podezřelé načasování tohoto kroku nebylo ničím jiným než filmově-obchodním šťouchancem. (Johnny.ARN)
  • S délkou 1 hodiny a 56 minut se jedná o dosud nejdelší film ve Spider-Man Universe od společnosti Sony. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama