Reklama

Reklama

Pacient

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Alan Strauss je terapeut vězněný pacientem, který odkrývá, že je sériový vrah. Sam má na Alana neobvyklý terapeutický požadavek: zarazit jeho nutkání vraždit. Aby přežil, musí Alan rozmotat síť Samovy narušené mysli a zastavit ho dřív, než znovu zabije… Sam ale odmítá řešit kritická témata. V průběhu svého uvěznění Alan zjišťuje, jak hluboko je nutkání v Samovi zakořeněné, ale i to, jak moc bude muset pracovat na tom, aby napravil neshody ve vlastní rodině. Čas běží a Alan se zoufale snaží zastavit Sama dříve, než se Alan stane spoluviníkem Samových vražd, nebo hůře – sám se stane jeho cílem. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Minimalistický seriál, ktorý sa hlavne zameriava psychológiu, traumu, náboženstvo, výchovu, rodičovstvo, domáce násilie, a to všetko cez dialógy. Hlavný dvaja herci tu predvádzajú doslova oscaroví koncert, a napätie sa tu dá doslova krájať. Je úžasné ako kreatívne pristupovali tvorcovia v podstate k jednej miestnosti, v ktorej sa skoro 90 percent seriálu odohráva, a aj tak sa nenudíte. Toto mi sadlo... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nuž tento tip od študentamedicíny nebol vôbec zlý, aj keď tie rozhovory s Charliem boli trochu trápne na druhej strane ako lepšie zobraziť pocity ktoré sa odohrávali v hlave terapeuta. A toto ohodnotiť po pozretí prvej a poslednej epizódy....veď to by sa hravo dal aj legendárny LCDP - vošli dnu a odišli spokojní...nie je to síce rozhovor Clarice s doktorom Lectrerom ale svoje jahňa ktoré sa nedá umlčať to má. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mohl to být velmi dobrý a s trochou snahy poměrně hutný devadesátiminutový thriller o tom jak si magor unese psychiatra aby mu na soukromých sezeních (zatímco je přivázaný k posteli) pomohl přestat vraždit a vyléčil ho. Jenže není a místo toho je to skoro pětihodinový seriál, který se navzdory krátkým epizodám nijak závratně (a hlavně nikam) neposouvá, často vyloženě přešlapuje na místě a celkem štědrý prostor nedokáže pořádně využít. Gleeson s Carellem jsou v hlavních rolích fajn, ale to je tak nějak všechno. Škoda promarněného dobrého nápadu...40% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to taková napínává konverzačka odehrávající se hlavně v jedné místnosti. Ale mě to bavilo. Jako fanoušek opravdových zločinů mě to oslovilo. Navíc bylo zajímavé sledovat, jak takový sériový vrah dokáže přemýšlet a Domhall Gleeson to zahrál naprosto skvěle. Má to zbytečné díly, tudíž by seriál mohl být klidně kratší, kdyby něco vynechaly, ale převažuje víc ta kvalitnější část. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čistá konverzačka. Nebolo by na tom nič zlé, ba dokonca by sa dalo povedať, že do žánru o sériových vrahoch, by zrovna tento mohol byť pre svoj spôsob poňatia sviežim vánkom. Avšak zásadnou silou, by musela byť slovná zásoba v komunikácii a originalita s tým spojená. Tu je to však o nude v kombinácii s rozhovormi všedného nádychu, ktoré jednoducho nemajú ako obohatiť. Po 5 epizódach hádžem tohto "Pacienta" rovno pod vlak, lebo nič iné si zrejme nezaslúži .. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama