Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Connor a Murphy MacManusovi se i se svým otcem přestěhovali do tichého a mírumilovného Irska, kde odříznuti od moderních technologií žijí tiše a mírumilovně už osm let. Když se k nim ale donese, že jejich starý známý, katolický kněz, byl zabit Bostonskou mafií a že právě oni jsou z onoho ostudného činu podezřelí, vydají se Svatí zpět do Bostonu a v jejich krvavých šlépějích s nimi přichází pomsta. (Film+)

(více)

Recenze (441)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. O tomto filmu jsem v životě neslyšel, doporučil mi ho až kolega Coldrexx, a o to víc jsem z něj nadšen. Tarantino styl je očividný, ne sice tak k dokonalosti vybroušený jako u samotného Quentina, ale přesto skvěle funguje. To znamená vysoká kadence hlášek, spousta krve, divný postavy ... z nichž vyniká geniální agent FBI. Už dlouho mě nějak film takhle nezaskočil, už dlouho jsem se tak nenasmál. Paráda. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Všechna Scorseseho gangsterská likvidovačka lidí narvaná do celovečerního snímku. Troy Duffy servíruje každou gangsterskou vychytávku, kterou nastolil Tarantino, Scorsese, nebo De Palma, ale nevadí mi to. Pokud by BOONDOCK SAINTS zavítal do kin, stal by se kultovkou a SEVEN PSYCHOPATHS vedle BOONDOCK SAINTS působí jako laciná děvka. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající záležitost. Film plný krve, násilí, střílení, vraždění, hlášek, modlení a skvělých hereckých výkonů .. Co více si v akčním filmu přát ? William Defoe, zde předváděl tak nadřazený herecký výkon, že z fleku bych mu mrskl 4 oscary, zde jsem si ho fakt zamiloval a ujížděl jsem na něm a to doslova i do písmene!! Jedna velká jízda. 100% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Z akčno-gangsterského filmového priemeru vyčnievajúca snímka kanadskej produkcie z roku 1999, plná drsných hlášok a scén, ktorá je napriek nižšiemu rozpočtu príjemným spestrením dosť klišeovitej akčnej filmovej tvorby a chýba jej len málo k tomu, aby dosiahla až na samý vrchol svojho žánru. Film nabitý emóciami, drsným slovníkom a neopakovateľne originálnymi akčnými scénami bravúrne dopĺňa "tarantínovský" zostrih celého príbehu. Film, ktorý milovníkov dynamiky, napätia, kvalitnej akčnej zápletky a excelentných výkonov prepojených na geniálnu hudbu nenechá nikoho chladným. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Americké gangsterky křížené s Ritchieovskou zběsilostí, vzýváním boha jediného a těžkým fetišem na zbraně. Takhle by Vincent a Jules z Pulp Fiction zabíjeli zamlada kdy ještě věřili v JHVH a jeho ideály, a pokud by vyrůstali v praštěné současnosti a ne v retro osmdesátkách. Protože víc cool způsobem už by tahle militantní klika katolických kněží proti porušování desatera bojovat vážně nemohla. 8/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (30)

  • Matka dvojčat Annabelle McManus byla původně ve scénáři, avšak při finálním střihu byly všechny její scény ve filmu vymazány. (Chatterer)
  • Vincenza Lipazziho si ve filmu zahrál Ron Jeremy a jako tanečnice se objeví Jeanna Fine. Oba jsou známí herci z porno filmů. (FilmFan24)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 246 krát. (zdenur)

Reklama

Reklama