Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vždyť ten film až tak moc špatný, jak se tedy často píše, není, i když asi nutno podotknout, že Sacha Baron Cohen hrál i v lepších filmech. Tím myslím třeba když hrál toho šílence z Kazachstánu. V tomto filmu zůstává několik skvělých scének a zbytek je prostě jen nudná vata. Bohužel se mi zdá, že té vaty je až přespříliš a místy se na to nedá ani dívat. Dávám takové nemastné 2*. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"This is good shit." Tak vulgárne, miestami hlúpe až pubertálne, ale napriek tomu som sa musel takmer v jednom kuse smiať. Pri niektorých geniálnych scénach som dostával až záchvaty smiechu. A bolo ich naozaj dosť. Pre mňa snáď ešte lepšie než Borat. "Da End." A ešte mám pre vás dve slová: Keep it real.:) "Da real end." ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič moc, tak ako som nečakal, že s vo filme mihne Borat, ktorému neskôr Cohen venoval skvelý film. Tento film je úžasná kravina, ktorá sa snaží zaujať, najmä tým, že dialógy sú sprosté a vulgárne. Nič proti vulgárnosti. Ak je to dobre umiestnené, zaboduje to za každých okolností. Tu je to ale iný prípad. Sprosté je takmer každé druhé slovo a to už sranda nie je. Je to neuveriteľne trápne a film som dopozeral len nejakou zotrvačnosťou a malou zvedavosťou, či ma to aspoň raz rozosmeje. Tesne pred záverom sa to raz podarilo. Bol to nákres plánu domu a tá detská čmáranina ma fakt pobavila. A to je všetko, pretože inak je tento film sprostá a nudná fraška, ale nepochybujem, že puberťaci a hiphoperi budú z toho hotoví. 20%. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3* a 4*, takže si představte něco jako 3,5* :) Jako parodie, na čím dál tím více se rozmáhající hiphopovou kulturu, je to naprosto geniální a účel to splnilo víc než dokonale. Pokud se prostě chcete zasmát a nenamáhat mozek složitějšími zápletkami, tak sáhněte po tomhle filmu, určitě nebudete zklamaní :) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film kterej jsem doposud nikdy neviděl celej. Nedávno bežel v bedně a já jsem ho konečně dokoukal celej a tak ho můžu ohodnotit. Komedii balancující na hraně trapnosti. Někdy fóry vychází, ale mnohdy jsou už za čárou. Povedenej humor střídá ten trapnej a tak je to v podstatě po celou stopáž filmu. Já mám podobný úlety v celku rád a tak můžu s klidným srdcem dát 3 hvězdy. V tomhle případě dokážu pochopit jak 5ti hvězdičkový hodnocení tak i odpad. Tenhle humor prostě neosloví každýho. A jak jsem psal už výše u mě to vyšlo tak napůl. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama