Reklama

Reklama

Když se všechno po*ere: Woodstock 99

(seriál)
  • USA Trainwreck: Woodstock '99 (více)
Trailer
USA, 2022, 2 h 23 min (Minutáž: 45–52 min)

Režie:

Jamie Crawford

Hudba:

Jon Opstad

Hrají:

Jonathan Davis, Gavin Rossdale, Fatboy Slim, Jewel Kilcher, James Brown (a.z.), Sheryl Crow (a.z.), Dexter Holland (a.z.), Bill Clinton (a.z.) (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Festival degenerácie, kde dav promiskuitných, nafetovaných opíc nevie čo skôr od rozkoše. A mýlia sú slobodu so svojvôľou. Niečo podobné v malom máme aj dnes na Slovensku na Pohode. Na rozdiel od HBO dokumentu sa však Netflix prekvapujúco vyhol téme zlého bieleho muža, ktorý za všetko môže. Na HBO to bola sama homofóbia a útlak žien. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Tento dokument určitě stojí za vidění a nemusíte být nutně hudební fanoušek. Woodstock je ve světě hudby pojem a dokument o tom, jak se úplně nepovedlo navázat v roce 1999 na ten původní Woodstock, mě zaujal hned na první pohled. Když se nad tím člověk zamyslí, tak ono to vlastně asi ani nešlo zopakovat a celý projekt směřoval ke zkáze už od samotného začátku. Bohužel zvítězila nenasytnost pořadatelů spojená s jejich laxností a všechno vyeskalovalo vlastně i díky absolutně diametrálnímu rozpoložení společnosti a také díky jinému žánrovému rozptylu kapel, což nebylo vůbec bráno v potaz. Bylo až k nevíře, co si organizátoři k lidem dovolili bez jakékoliv soudnosti. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Doufám, že pár z nich nakopou do koulí a oni tak nikdy nebudou mít moct děti." Jestli byl původní a originální festival květinových dětí (fuck you, hippies!) oslavou lásky a sounáležitosti (no, nebyl, byl to festival drog a sexu), ten fejkovej o třicet let později byl festivalem anarchie, nenávisti k autoritám a kurevsky nezvládnuté pořadatelské služby. Prostě zbytečnost, kde největší hvězdou byli Limp Bizkit. Což je tak nějak všeříkající. "Sobota bylo peklo, a pak přišla neděle..." Dokument sám o sobě průměrný, co jich Netflix vysere dvanáct do tuctu. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument, ale chybí mi na konci nějaká sumarizace. Čísla, výčet věcí, co se tam nakonec stalo, kolik to stálo, jaké byly následky,... Jako by tomu chyběl čtvrtý díl. Na tomto festivalu vystopovalo hodně umělců, škoda, že tam není i víc o té hudbě (tedy i o těch dokumentaristicky nezajímavých show). ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Jak tam někdo poznamenal "dav se vždycky chová jako tupá zvířata". Navíc jako bonus šílené nápady na stagi (např rozdat rozvášněnému davu svíčky, a když to tam pak začnou zapalovat, tak RHCHP hodí přídavek v podobě písně Fire). Asi by šlo dokument sestříhat na kratší stopáž, nicméně i tak mě ty 2 hodiny bavily dost. Krásné mytí rukou od pořadatelů, kteří se pořád tvářili, jak to všechno skvěle funguje. 7.5/10 ()

Galerie (43)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama