Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (107)

Homerking 

všechny recenze uživatele

je rok 2045, posádka vesmírné lodi v naší sluneční soustavě narazí na modul plující prázdnotou ve kterém objeví našeho známého chlapíka Charlieho z předchozích dílů, do modulu se dostal omylem, poté co musel na planetě zemi před mnoha lety umístit poslední existující vejce druhu crittů do speciální schránky uvnitř modulu jelikož vesmírné zákony nedovolují zcela vyhubit jakýkoliv intergalaktický druh, vejce proto musí být zajištěna. Tento cenný náklad se ale teď dostává na palubu Charlieho zachránců, ti však nemají nejmenší tušení o tom jaké nebezpečí si právě zavlekli na loď. Asi nejslabší díl ze všech, oproti předešlým dílům zde není ani špetka humoru nebo napětí, herci otřesní (teda mimo Charlieho, ten ušel) a critteři jsou bohužel v celém filmu vidět jen na pár chvilek (to mě nakrknulo nejvíc). Ještě upozorním že se jedná spíš o sci-fi thriller než o horor, doporučil bych maximálně trpělivým divákům sci-fi žánrů, jediné co můžu pochválit je celkem solidní tísnivá atmosféra vesmírné lodi. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Po americkém zapadákově a městském činžáku si to všežraví ježci namířili do vesmíru, kde nám předvedli ubíjející nudu. Pro lepší představu následuje pár (mnohdy spoileroidních) statistik... #1: Jedná se o nejdelší část série, která jako jediná překročila hranici 90 minut. #2: Critteři jsou tentokrát pouze dva, až v samotném závěru se jim podaří namnožit se. #3: To, že si oblíbených ježků moc neužijete, potvrzuje i fakt, že na obrazovce se objeví až ve 38. minutě, následujících dvacet minut pak čekáte na druhý střet. Z toho vyplývá i minimum černého humoru. #4: Bodycount čítá pouze 5 mrtvých, z toho dva během první hodiny. #5: Critters tu jako v jediném díle nestřílejí po obětech své ostny. #6: Charlie je sice pořád stejnej sympaťák, za to chudáka Ugga změní scénář na pěknýho hajzla.... Kdepak, čtyřka je natolik odlišná od ostatních částí, až je prostě špatná, bohužel. Možná by to chtělo remake. (30%) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Příšerná slátanina, která má s původníma Critters společný jen to, že zase šefíkovy crittrers ustřelí háro a druhej se mu vysměje, jinak se jedná o takovej hodně nepovedenej pokus o okopírování Vetřelce3,bohužel naprosto nepovedenej a nudnej, ani to zabíjení critters mě tady už nebavilo, což už je co říct ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak dalo se to čekat, že když ve vesmíru pohořel Leprechaun, Pinhead i Jason, tak ani tyhle všežravé potvory taky nedopadnou kdovíjak slavně a taky, že ne. Jednou acne nejhorší díl série a to dost nudný. Málo critters, hodně nudy. Navíc naprosto debilní postavy a Ugga neskutečně dojebali, fakt hnus. Zábavnost prvních dvou dílů je nenávratně pryč. Špatný, moc špatný, navíc Jena každém záběru viděta, že ani rozpočet nebyl kdovíjaký a je to sakra znát. Obrovské zklamání. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Critters" sú malé, nenažraté mimozemské potvory. V prvých dvoch častiach títo zubatí votrelci terorizovali americké vidiecke mestečko Grove´s Bend. Boli to dva zábavné, béčkové horrory. V treťom pokračovaní sa presunuli do nájomného domu na veľkomestskej periférii. To už ma až tak moc nebavilo. No a v diele s poradovým číslom štyri sa vrátili tam odkiaľ prišli, do vesmíru. Dej sa odohráva v roku 2045 niekde v kvadrante planéty Saturn. "Critters 4" je najslabší a najnudnejší diel z celej série. * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Záběry na nákladní prostor záchranné lodi a přistávání na vesmírné lodi jsou z filmu Android (1982), ale záběry Ugovy lodi na konci filmu jsou z filmu Critters 2: The Main Course (1988). (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Všechny externí záběry z vesmíru jsou z filmu Android (1982). (HellFire)

Reklama

Reklama