Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

chrispe 

všechny recenze uživatele

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

I když se nikomu ospravedňovat nemusím, prezto bych se chtěl omluvit za to co teď napíšu, ale Divoký Anděl se mi líbil! Tedy aby to neznělo opravdu tak vyhroceně a absurdně, tak tedy měl pro mě jisté kouzlo! Natálie byla rozverná, pošahaná, čiperná a poměrně pěkná a dala tomu jistý šmrnc! Ale popravdě hamba by mě musela fackovat pokud bych hodnotil lépe jak jednou hvězdičkou!:) ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka hlavnej úlohe v tomto argentínskom dvesto sedemdesiat dielnom televíznom seriály sa celosvetovo zviditeľnila urugvajská herečka a speváčka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo v Európe známa pod menom Natalia Oreiro. Mňa však ničím nenadchla. Natalia je speváčka, ktorej tvorba je na míle vzdialená môjmu hudobnému vkusu. A "Divoký anjel" je prostoduchá romantická telenovela s komediálnymi prvkami, ktorú považujem za odpad! ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

...Milagros, její kámoška "rozhoďnožka" a další tlupa krav a volů, z nichž všichni mají o pár koleček víc (skoro bych zapomněl na ctihodné jeptišky hrající fotbal!) - to mě fakt bavilo a nemyslím si, že by to bylo vždycky jenom nechtěně. Naopak vidím v tom velmi promyšlenou sebeironii, kterou do toho tvůrci dali a která z tohohle dělá jasně nejlepší telenovelu všech dob!... no teda, teď už sám nevím, jak vážně jsem to myslel, každopádně - jasně - 3 hvězdy tomu rozumný člověk nemůže dát, ale když těch 27% je taaak nespravedlivých!!! ;) ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

Muńeca brava je jednou z tých najlepších vecí, ktorú nám taký odpadkový žáner akým je telenovela mohol priniesť. Pripočítajme k tomu krásnu hlavnú hrdinku Milagros a charaktery, ktoré si divák dokonca mohol aj trochu zamilovať. Príbeh nebol vyložene trápne telenovelovský, ale bol doň zakomponovaný aj humorný prvok. Navyše úvodný song bol pecka. Svojho času ma to bavilo, odpad mu preto dávať isto nebudem :) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)
  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • V telenovele zazní téměř všechny písně z alba s názvem "Natalia Oreiro". Za tři nejčastější, které se v seriálu vyskytují, můžeme považovat písně "Cambio dolor", "Me muero de amor" a "Uruguay". (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama