Reklama

Reklama

Noční koupání

  • USA Night Swim (více)
Trailer 1

Hrdiny hororu Noční koupání jsou Wallerovi, rodina, jež se právě nastěhovala do domu s velkým bazénem na klidném předměstí. Právě možnost pravidelně rehabilitovat ve vodě byla hlavním důvodem, proč si tohle místo vybrali jako svůj domov. Táta Ray je bývalý úspěšný hráč baseballu, jemuž kariéru přeťalo nepříjemné degenerativní onemocnění. Ray se nevzdává a věří, že pravidelné cvičení může vést až k zázračnému vyléčení. Manželka Eve a dvě dospívající děti si koupání na zahradě taky užívají dosyta. Protože jsme ale v hororu, idylka netrvá dlouho. Dům, do něhož se nastěhovali, má děsivou minulost a Wallerovi se mají stát její součástí. Vše, čeho se bojíte, se skrývá pod hladinou a čeká na pravou chvíli. Čeká na člověka, který dostane uprostřed noci báječný nápad si jít zaplavat. Naposled v životě. (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (105)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Viděno v kině. No jo, že já vlezu na všechno; horory poslední dobou vůbec netáhnou a tohle Noční koupání je toho zářným příkladem. Na tomto snímku jsem sice neshledal nic zásadně otravného, jen to bylo snad ve všech ohledech nudné. Nápad démona v bazénu by nebyl tak špatný, ale nudilo to. V poslední třetině se už něco víc děje, technicky je to takové průměrné, lekačky jsou asi 3, postavy nevýrazné. PG-13 tomu taky moc nepomohlo. No, znám horší, jednou se dalo, ale i tak je to ztráta času ... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ty jo tohle někdo procpal do kin jo? No vidět to tam tak možná, že nebudu tak shovívavý a taky bych se mohl opět pustit do rozboru vyhnilosti současnýho hororu, ale to by bylo myslím si zbytečný. Takže námět možná potencionálně zajímavý, ale to je asi tak všechno. Každopádně já na to do kina nezabloudil, tak proč vlastně ty dvě hvězdice z milosti i nedat.25% ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tradiční americké strašení s rodinkou stěhující se do použitého domečku tentokrát ale s bazénem opředeným tragickou událostí. Tvůrci ždímou co nejvíce ze zajímavého nápadu vraždící vodní skvrny na zahradě, a tak se seznámíte se členy rodiny, která se snaží prožívat svůj úděl zalitý zpočátku příjemným osvěžením z přírodní pramenité vody. Lekaček a nechutných postaviček pomálu. 50% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

I přes to nízké hodnocení, jsem stále věřil, že to zas taková bída nebude a že tady půjdu třeba proti proudu, ale musím nakonec uznat, že to byla fakt děsná nuda. Typický Mainstream Horůrek, na který může do kina vyrazit v klidu celá family. Pro někoho, kdo se podívá na Horor jednou za rok, to bude asi oukey relax, pro ostatní zřejmě jen ztráta času. Druhá hvězda za sympatické obsazení (na strašně milou Amélii se pěkně koukalo), klidně tu mohla být klasicky zase nějaká černošská rodinka s odpudivou dceruškou. Každopádně, vidět tohle už asi nikdy nechci a věřím tomu, že se Night Swim brzy objeví na televizních obrazovkách. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Chceli sme ist vecer do kina a iný nedavali, vsak skusime tento horor….mozno prekvapí…uhm, naposledy som pindala na den vdakyvzdania ? Velice sa omluvam. Tam viem čo mi vadilo, aj sa páčilo. Tu? Vôbec, nuda, pribeh o ničom, ani do pozadia si to nezapinajte. Ked chcete vidiet pekne podvodne zabery + origoš horor, dajte si radsej deep house, ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Bryce McGuire pochválil Korvena za hudbu: "Jeho hudba je na všetkých mojich scenáristických playlistoch. Povedal som mu, že mám víziu hudby, ktorá by mala dávať pocit, že vychádzať iba z vody, ako nejaký utopený zbor stúpajúci z hlbín, a on bol za. Je to taký milý a nadaný chlap. Len Mark dokáže vytvoriť zvuky tak podivné a mrazivé." (Arsenal83)
  • Škola plávania, do ktorej má Izzy (Amélie Hoeferle) nastúpiť, sa volá Harold Holt Swimming School. Harold Holt bol 17. premiér Austrálie, ktorý zmizol (predpokladá sa, že sa utopil) pri plávaní. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles, Altadene a Santa Clarite (Kalifornia, USA) celkovo 34 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama