Reklama

Reklama

Obsahy(1)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil. (mikki089)

Recenze (49)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fallout znám, hru jsem hrál jen tak zběžně, ale nikdy jsem ji nedohrál. Ne že by mě nebavila, jen byla časově náročná a já tolik času neměl. Každopádně nejsem úplně nepolibenej a hru plus mínus znám. Teď mám chuť si Fallout zahrát, seriál vypadá, že má tu tendenci vyprostit se z blbě delanejch videohernich filmovejch/serialovejch adaptací (TLoS nebyl vyloženě průser, ale byl spíš takovej "meh", Fallout mě zaujal už od začátku). ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fallout, videoherní postapokalyptická série, která konečně dostala filmové zpracování. Prvním díle se ocitáme ještě ve světě před útokem a poté už ve vaultu. Setkáváme se s frakcí brothers od steak a v ní s postavou Maxima, ve vaultu s postavou Lucy, která mě zaujala nejvíc a nakonec s gloulem kovbojem. Příběh vypadá slibně. Vůdce vaultu byl unesen a dcera se ho vydává hledat. Hráči ale vědí, že se příběh rozjede na více frontách a s několika reakcemi. Co se týká provedení, tak nádherné kulisy, skvělé audiovizuální zpracování a práce s kamerou. ()

Reklama

čidlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám tomu ještě šanci,ale nesympatické herecké obsazení (bratr,trans něco..proč pořád,negr) ten Hollywood se pohřbí stejně jako v tomhle seroši. Abych jen nehanil. Jsou zde vidět peníze vložené do triků, skvělá kamera i hudba. Snad to neskončí dvěma nejlepšími díly jako už tak přeceněného a zdárně domrveného The Last of Us.. ()

DExUS 

všechny recenze uživatele

9/10  Všetky seriály alebo filmy natočené podľa hry si brali z hier len nejaký ten nápad,  námet a podobne. Vačšinou je ťažké mať "props" rovnaké ako v hre, ale tu sa tvorcovia prekonali. Mám dojem že som pozeral animáciu k hre, nádhera. Dokonca aj miestami hudba ako z Fallout 1/2.  Writing by chcel trocha prilepšiť, zámienka prečo opustit vault bola celkom slabá... hladanie vodného čipu alebo inej podobnej veci by bolo trocha viac praktické a uveritelnejšie. Ak to takto bude pokračovať, bude to pecka. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Znám ale nehrál jsem. Slibný začátek pro mne nového fantasy/sci-fi světa. Hodně krve, trošku nadsázky a spostu zajímavého lóru. Jsem zaháčkován. Akorát, když pouštěli obyvatelstvo 32, tak už odpohledu bylo zřejmé, že jsou divný a že je ani neproskenovali, což podle všeho trvá asi sekundu, je prostě divný a hodně to tu epizodu rozbíjí. ()

Zajímavosti (3)

  • Dětem se v televizi pustí „Grognak the Barbarian“ – fiktivní komiksová série, kterou můžeme nalézt ve videohře „Fallout 4“ a která má celkem 10 dílů. (Veskoslav)
  • Píseň „Orange Colored Sky“ z roku 1950 byla také použita v televizní reklamě na New Vegas a později ve videohrách jako „Fallout 4“ a „Fallout 76“. (Veskoslav)
  • Ve scéně, kdy jde Lucy (Ella Purnell) do zbrojnice, můžeme vidět na stolku české náboje Sellier & Bellot. (UncleMorty)

Reklama

Reklama