Reklama

Reklama

Obsahy(1)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil. (mikki089)

Recenze (52)

Hatred 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to pěkně, jen proč je to tak hrozně debilní? Scénář děravý jak řešeto a v něm se potácí pár figur, ve Vaultu nikdo nepozná nájezdníky z povrchu, otevřený druhý vault, nájezdníci zdvořile vyklízející pole… Ale tak vypadá to cool, sem tam přijde hláška, pokud neznáte starý Fallout, tak se vám to asi bude líbit. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý fanoušek Fallouta uvítá jakoukoliv novou hru nebo příběh nebo film na tohle téma a tohle je zatím pecka Valouty, Enkláva a plány Vertibirtů. :)) Super! A přesně co Fallout je, hodně akce, trochu zábavy a takový ten starý americký svět a do toho atomovky. I ten svět venku i ty Vaulty. Je to takové Falloutovské. Energo zbroje a tak, no prostě lidi co to mají rádi jsou rádi. I ten svět se jim povedl jak z Fallouta 2. :-) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, what's your SPERM-count?" Pobavilo "utretie do zaclony". Az v 25tej minute to zacne mat najaky spat. Linia s mladou naivkou Lucy ma nebavila vobec, posobila skor ako otravne pozlatko. Linia s panosom Maximom a bratstvom oceli je znama hracom hry a je urcitym zaujimavym mysteriom. Ale najlepsim chytakom zatial, bol pre mna jednoznacne 200-rocny ghoul cowboy z uvodu, vynikajuci Walton Goggins. Uvidime, co sa z toho vykluje. Zatial opatrny nadpriemer. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem megaprůser a vůbec se mi do toho nechtělo. Westworld byl pro mě nažehleně škrobená nuda a dostal jsem…? Překvapivě velmi slušnou porci nenáročné popcornové zábavy. Není to teda tak temný, jak bych od Fallout očekával, ale tahle krásně brutální vizuální laskomina říznutá ujetým humorem po prvním díle vyloženě baví a nehraje si na nic moc víc. A to je sympatický. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Non-fiction postapo, nebo dystopy fantasy, neboli překvapivě kvalitní juchuchunáda za kterou by mě nenapadlo hledat nějakou hru. Ano, nejsem gamehead, takže hodnotím čistě z pozice diváka seriálu, nikoliv srovnávače, běsného fana, kterému nabíhá čeložíla kdykoliv zaznamená odchylku od předlohy. A jakožto Fallout virginer musím konstatovat, že mě první epka chytla od prvních minut. Audiovizuál super, vše působí tak nějak plně, neošizeně, originálně, ale především je zřejmé, že tady se nebude vařit z vody....tvůrci mají co vyprávět. On by se nejspíš Nolan ani nepropůjčil k nějakému přehazování kupky hnoje z rohu do rohu. Takže je to příjemná změna třeba oproti Disney a Netflix hromadkářům. Trochu jsem se bál, že to bude polotučnost jako třeba Halo, ale už teď tvůrci rozehráli tři hodně zajímavé linky, takže ...maraton začíná. ()

Zajímavosti (3)

  • Dětem se v televizi pustí „Grognak the Barbarian“ – fiktivní komiksová série, kterou můžeme nalézt ve videohře „Fallout 4“ a která má celkem 10 dílů. (Veskoslav)
  • Ve scéně, kdy jde Lucy (Ella Purnell) do zbrojnice, můžeme vidět na stolku české náboje Sellier & Bellot. (UncleMorty)
  • Píseň „Orange Colored Sky“ z roku 1950 byla také použita v televizní reklamě na New Vegas a později ve videohrách jako „Fallout 4“ a „Fallout 76“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno