Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to divoké, je to kruté. Píše se rok 2009. Víte, co bude s vaším tělem? Automobilový závodník Alex Furlong (Estevez) je po své děsivé havárii vymrštěn ze svého kokpitu a vržen do budoucnosti. Je mrtvý pro přítomnost, ale zároveň bojuje o svůj život v budoucnosti. Stal se "freejackem", cizincem v nejpodivnějším světě. A nelítostný zabiják (Jagger) může získat za jeho kůži milióny. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

infected 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro béčkovou podívanou pokud obsahuje zajímavou pointu.Máte tragicky umřít ale těsně před osudným okamžikem vás pohltí časová smyčka a přenese bůvhí kde a bůhví proč.Automobilový jezdec Alex se ocitá v nepříliš vzdálené ale také nepříliš lichotivé budoucnosti a nestačí se divit.Já myslím že zápletka funguje dokonale a je podpořena čtverkou známých jmen ikdyž Jagger jako lovec lidí Vacendak je tam spíš jako bonus.Prostě a jasně kostrbatě akční pohodová futuristická jízda devadesátých let s báječným hitem od Scorpions na závěr. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Dost nudné béčko s nesympatickým hlavním hrdinou v podobě Esteveze, který si nedokázal získat mou přízeň, ani když se z obyčejného závodníka stal nabušeným akčním hrdinou, který zvláda i takové věci, jako střelbu či útěk před hordami policistů, kteří ho neumějí trefit. Konec mi naprosto unikl - snad z důvodu nedostatečné pozornosti, kterou jsem této nudné záležitosti věnoval.... 3.5/10 ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kritiky se střídaly v názorech jako noc a den, takže jsem se rozhodl udělat si obrázek o tomhle filmu sám a šel jsem na něj do kina. Výsledek mě docela mile překvapil. Je to sice vpodstatě jen scifácké béčko s několika zajímavými osobnostmi v titulních rolích, ale dějově (byť není zápletka nijak zvlášť originální) je tenhle film zvládnutý slušně, a i přes "černobílost" charakterů lze říci, že nikdo z herců vyloženě nezklamal. A pokud čeká někdo alespoň záplavu triků, bude zklamán, protože tenhle film na nich rozhodně nestojí. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Stylové béčko jakých bylo devadesátkách požehnaně. Tohle je výjimečné zasazením do dystopické budoucnosti a Mickem Jaggerem v roli poskoka hlavního záporáka. Ani to nestačilo aby se přehouplo do klasik. Na vině bude především vachrlatý scénář, který má k uvěřitelnosti a zajímavosti daleko. Film má úmorné necelé dvě hodiny, ale i tak si pomáhal zkratkami, a ze světa roku 2009 neukázal kromě hypermoderně tvarovaných aut a prostředí městského gheta téměř nic. Kupodivu i přes svou rozvleklost skoro nenudí. Přísahal bych, že když jsem film viděl poprvé, hrál v něm Michael Dudikoff, ale on to byl Emilio Estevez. Asi mě zmátlo to mizerné herectví. Mick Jagger ukázal, že by se před kamerou uživil, ale díru do světa by neudělal. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sci-fi béčko nabitý docela i hereckou elitou, ale to nic nezměnilo na tom, že se stále jedná jen o průměrný béčko s nějakou tou živější akcí a s ne moc přitažlivým dějem, kterej si tak nějak nedokáže moc získat pozornost. Jinak za zmínku určitě stojí v roli záporáka Mick Jagger, bohužel ho v dabingu namlouvalo nějaký hovado a tak jeho postava nepůsobí tak vostře jako asi v originále, ale i tak se celkem vytáh. Jediný co nechápu je, co tam dělá Anthony Hopkins. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Zábery z automobilových pretekov boli natáčané na Road Atlanta za použitia vozidiel typu Formula Atlantic. (beso74)
  • Keď Alex (Emilio Estevez) uteká po návšteve starého bytu Julie (Rene Russo), digitálny bilboard "Welcome to New York" ukazuje, že je štvrtok 23.11.2009. Tento deň však vyšiel na pondelok. (beso74)
  • Volná adaptace sci-fi románu Roberta Sheckleyho Nesmrtelnost, s.r.o., vydaného v roce 1958. (Fingon)

Reklama

Reklama