Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 1

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (259)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to béčko jak vyšitý, ale mě tenhle díl připadá o dost svižnější, zábavnější a tak trochu i dobrodružnější než jednička, takže jsem hoodně spokojen. Anakonda sice nemá tolik prostoru, ale mě to nevadilo, protože se tam pořád něco děje. Taky vím, že podobných filmů už vzniklo tisíce, ale tenhle je rozhodně jeden z lepších. A i když je to vcelku zbytečný film, mě potěšil a vždy se na něj rád kouknu znovu. Viděl jsem ale i lepší filmy, takže proto nedávám plný počet. Potom je nejlepší ta opice, dobře hraje i Johnny Messner, exteriéry jsou užasné a užijete si nejen napětí, ale i vtipné momenty. A to je hlavní. Jen doufám, že těch dílů nebude tisíc. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Už po 10 minutách se dá s poměrně velkou úspěšností odhadnout, kdo přežije a kdo bude použit namísto myši ke krmení hadů. Scénář mi přijde tak na úrovni prvního ročníku scénáristické fakulty a pokud takovíto nedostudovaní scénáristé stávkovali ještě nedávno (únor 2008) v Hollywoodu za vyšší honoráře, odpovídám jim rázně: TRHNĚTE SI! Dialogy i scény obsahují tolik klišé, že by se z nich uživily ještě další dvě béčka, herci hrají toporně a jejich výrazivo je tak prosté, jako by byli po obrně. Vyhazují-li se statisíce až miliony dolarů za točení podobných blábolů, pak asi na tomto světě opravdu není cosi v pořádku. ()

Reklama

jondzavid odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozne trapné pokračovanie, ktoré je miestami tak debilné, že sa dá na ňom zasmiať, ale aj napriek mojim béčkoidným očakávaniam ma tu nič a nikto (ten casting bol fakt príšerný - už tam tuším len Eskimák pardon Inuit chýbal a bolo by to correct) nezaujal. A tú jednu * by som nedal, ani keby to išlo priamo na videotrh, kde sa podobne kvalitné snímky (aj keď aj taký Pytón sa mi páčil viac) lepšie uplatnia. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si ti dvě hvězdičky dovolím dát. Sice to bylo neuvěřitelné kýčovité a typický céčkový horror, ale třeba se mi líbilo, že fakt se ten had dal zabít lehce a nemuseli do něj vystřílet celej zásobník thompsonu, narvat mu do huby granát, pobodat nožem a ještě umlátit vlastníma rukama, aby chcípl. Jinak je to opravdu jen laciná blbost, která moc dojem neudělá. 35% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Anakonda: Honba za krvavou orchidejí“ na mě dýchnul takovou old school snahou o něco, co by mohlo být i dobrodružné, na což jsem asi v danou chvíli měl docela náladu. Navíc je vidět, že tu nebyl vyloženě mizerný rozpočet, a tak se i sem tam podařilo natočit něco, co bylo koukatelné. Za mě to rozhodně není až takový propadák, jak se na databázích tvrdí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Gail Stern (Sali Richardson-Whitfield) přijela na začátku filmu vozem německé značky Mercedes Benz 450SEL vyráběným v letech 1975-1981. (JARDAHONDA)
  • Anakonda: Honba za krvavou orchidejí je první hollywoodský film, který měl světovou premiéru na Fidži. (imro)
  • Herec Mathew Marsden je v Anglii známý zpěvák, v listopadu 1998 se dokonce jeho singl „She's Gone“, který nahrál ve spolupráci s Destiny's Child, dostal na 24 UK Charts. Jako herec se ve své rodné zemi objevuje v seriálu Coronation Street. (imro)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama