Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ach jaj! A opäť tá nostalgia. Klasika kino béčka 90. rokov, keď ešte Jennifer Lopez nebola otrepanou témou - a prepáči mi, ale mňa vo filme oveľa viac priťahovala sladučká Kari Wuhrer, Ice Cube hrával vo filmoch len sporadicky, Owen Wilson ešte nebol hviezdou, Danny Trejo bol len hercom na pár záberov a Jon Voight bol známejší ako jeho dcéra Angelinka. Mňam mňam zábava. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Čistokrevný béčko v áčkovým hávu. Jasně je to kravina jak vyšitá, ale i tak mě to dost nízký hodnocení trochu zaráží. Co by jsme dneska za takovýhle monster horor s tak pěkně udělanou digitální anakondou dali. Danny Trejo zkape hned na začátku a na scénu přichází partička nadšených a vesměs otravných filmařů kterým nepřejete nic jinýho než, aby byli sežráni do jednoho. Teda snad s výjimkou Lopezky, která sice nikdy neuměla hrát a nehraje ani tady, ale aspoň se na ní v tý době dobře koukalo no a samozřejmě je tu démonický Voight který svou hereckou třídou strčí zbytek výpravy do kapsy. Ve finále trochu zamrzí SPOILER vysoký počet přeživších i když chápu, že Ice Cube by se tomu hadovi asi do žaludku nevešel. Aspoň, že na konci najdou kromě hladový anakondy i ty zpropadený Širišamy, když už kvůli tomu musela zařvat půlka štábu.65% ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mystický kmen uprostřed Amazonky nikdo nikdy neviděl. Natáčecí štáb plný mladých lidí se vydává do jejich vod, aby kmen našel. Po chvíli potkávají zničenou loď a ztroskotance. Ztroskotanec Saron (Jon Voight) je zavede dál do divokých řek Amazonie. Příběh má jednoduchou zápletku, ale všichni jí chceme vidět. Všichni čekáme, až se tam několika metrový had objeví. Amazonka je ráj pro milovníky přírody. Zároveň to je ale sakra nebezpečné místo. Skupinka filmařů to bude mít možnost na vlastní kůži okusit. Film příjemné utíká, a i když se had objevuje skoro až v polovině filmu, tak přesto mě to docela bavilo. Efekty jsou někdy až příliš na oko a pár scén je vysloveně k smíchu. Přitom se ve filmu najdou známá jména a Anakonda jako taková mně bavila. Kdyby byl scénář trošku jinačí a nenatahoval ten nekonečný konec, tak by se mi to jistě líbilo více. (45 %) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl v dětství ještě na VHS a tehdá se mi to hodně líbilo, vždycky to na mě působilo celkem dobrou atmosférou a musim se přiznat, že i teď, po těch letech, to mam pořád docela rád a stále na mě Jon Voight působí jako neskutečně skvělej záporák. Podle mě by si to zasloužilo vyšší hodnocení, i když to neni žádná extra bomba ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

,,Anakonda Vám vyrazí dech"..... jasnééé. Ono Anakonda sa hrá na niečo viac, ale v skutočnosti je to tupý, primitívne postavený film, bez žiadnej zaujimavej postavy (len John Voight mal daaký charakter). Opäť som dopozeral tento film, už ale po 10. krát a musím uznať, že to bolo pozerateľné!!! Ale žiadne veľdielo to nie je a nikdy nebude. Jennifer Lopez podáva zlý výkon a ostatný herci tiež. Anakonda je priemerne urobená a vôbec nesúhlasím s názvom "Horor". Klišé za klišém, béčko, možno céčko, ale nostalgia mi nedovolí dať nižšie hodnotenie. /50%/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Tvůrci dali královně, kterou „ztvárnila“ samice anakondy, mírně červený nádech, aby vypadala ještě děsivěji. (Žralok)
  • Ve scéně, kdy se loď pomalu vrací, je možné si všimnout, že jde o záběr puštěný pozpátku, protože vodopád teče „do kopce“. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama