Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Bernášková  často  přehrávala  a  děj  fakt  až  uboze  trpný  . Sexuální  scény  až  afektované  a  podivné  trapnééé . Celá  tato  "  romantická  komedie  "  byla  hodně  mimo  mísu  .   KRAVINA   NA  TŘETÍ  .   Jen  ta  Chýlková  a  také  Zach  tam  sedli  a  tudíž  dám  jednu  *  . Jinak  to  je  neskutečná  slátanina  .   A  Měcháček  se  opět  vyřádil  v   sexuální  scéně  , kdy  měl  hlavu  ,  jaksi  mezi  nohama  hlavní  hrdinky  a  pomalu   mu  docházel  dech  ,  což  se  mu  nedivím  .  Ona  se  dá  dělat  erotika  i  s  noblesou  ,  což   rozhodně  není  tento  případ  . ()

tereez 

všechny recenze uživatele

Haha, po dvou hodinách od zhlédnutí už si ani moc nevzpomínám, o čem to bylo. No, aspoň nebudu spoilerovat. Známých tváří je tam dost, za což je taky ta jedna hvězda, nicméně mám dost problém s tím vidět J. Bernáškovou jinak, než jako hloupou mrchu z Vyprávěj a týpka z Airbank vnímat jako herce, kterej jen nemele o financích a poplatcích, když má i ve filmu ten uklidňujícno-vysvětlující tón hlasu. No, není to nic, co byste nutně museli vidět, snad je literární předloha o poznání lepší. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Pro změnu začnu kladnými prvky tohoto filmu. Sympatický Marek Němec a jeho postava lehce pomateného scénáristy, podařené ztvárnění vnitřního vlasu v podání Ivany Chýlkové a nádherné záběry našeho hlavního města. To jsou důvody, proč se na film podívat. Na opačné straně hodnocení stojí hlavní hrdinka v podání Jany Bernáškové, která se chová jako praštěnka i přesto, že je již matkou a měla by mít jakýsi rozum, dále její bývalý partner (Roman Zach), který celý film nemyslí na nic jiného než na sex nebo na svoji práci (stejně jako hlavní hrdinka) a v neposlední řadě také "povedené" kamarádky hlavní hrdinky. Další členové příběhu pouze proskotačili dějem (Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková) bez nějakého výraznějšího momentu či využití. Za zmínku ovšem stojí zajímavá mini scéna, kdy jde hlavní hrdinka na konkurz, a v čekárně sedí celá řada jejích hereckých kolegyň. Tato scéna mi nejprve utekla, až po čase jsem si uvědomila, že tam neseděly noname ženy, ale celkem populární slavné dámy (Veronika Khek Kubařová, Michaela Maurerová, Hana Vagnerová, Sabina Rojková...). Zajímavý detail. Dějově klišé příběh o tom, že ne vždy je ten pravý muž ten oslnivý a šarmantní, ale může to být i ten nenápadný, spíše zvláštní patron v davu. Škoda jen, že u postavy onoho pravého muže, nebyla nějak více promyšlená ona zápletka ohledně kočky/snoubenky. Mohl trošku mlžit, jako že má doma kočku nebo závazek, a mít doma třebas stejně jako hlavní hrdinka dítě, nebo onu zmíněnou babičku. Achjo. Celkově podprůměrná česká romantika, která neurazí nenadchne, prostě neudělá nic. ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

"Jani, když tak skvěle hraješ, nechtěla bys i něco napsat? Dáme do toho pár minerálek, jednu značku auta, pustíme v něm rádio a ještě nám půlka zbyde do kapsy." Tak takhle nějak se, předpokládám, u nás teď točí filmy. Protože výsledek nenapovídá, že by to bylo jinak. Pryč jsou asi časy, kdy by slušný herec řekl, že v tomhle hrát nebude, anebo (sic!) v půlce z natáčení utekl, že pod tohle se teda nepodepíše. Tím slušným hercem myslí Marka Němce, jehož mi bylo chvílema i docela líto. Vnitřní hlas Chýlková? Proč? Mahulena Botoxová? Kde tu vyhrabali? Zach jako šedý vlk Ravaneli? Dostálová s krátkými vlasy? A hlavně ale ten námět, kdy pitomá bréca odmítne chlapa co nahání sukně i když má jednu doma, aby si našla jinýho chlapa, co nahání sukně i když má jednu doma. Tvůrci toho veledíla by měli být ubiti na státní útraty. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

No, současné české snímky ve mně sice jen málokdy budí nadšení, ale tato příšernost byla hodna režie Evy Toulové. Ano, tak špatné to bylo. Od první chvíle, kdy začala představitelka hlavní hrdinky a autorka knižní předlohy v jedné osobě deklamovat své texty jako členka amatérského divadla v zapadlé vesnici (čímž se opravdu nechci dotknout amatérských herců a hereček, kteří zkoušejí ve volném čase po práci, aby bavili své spoluobčany, a jsou často tak nadšení pro věc, že by jim mohli jejich profesionální kolegové závidět) nebo jako jeřábnice v někdejších Aktualitách, mi bylo v podstatě jasné, že půjde o těžký průšvih. Zvlášť, když ji někteří kolegové a kolegyně nenechali ve štychu a hráli podobně mizerně. Úroveň dialogů plně odpovídala přednesu, režisérovi / scénáristovi to zjevně vyhovovalo (aby taky ne), takže všechno klouzalo nezadržitelně hladce vstříc odpadu. A tam tento exkrement po právu náleží. / Poučení: Je Jana Bernášková stejně "talentovanou" spisovatelkou jako herečkou? To se naštěstí nikdy nedozvím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama