Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson i Diane Keaton jsou úžasní a jejich společné scény minimálně fungují, ale často jsou vyloženě kouzelné. Další herci (Keanu, Amanda a Frances) nemají moc prostoru, ale i na tom málu jsou zajímaví. Scénář (obzvlášť ke konci) působí moc vykonstruovaně a režie je zcela bezvýrazná. Pokud by herci dostali pět hvězdiček, ale filmu dávám jen tři, nevypadá to, že bych moc věřil schopnostem Nancy Meyers. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde medzi trefnou konverzačnou komédiou "zo života" a prvoplánovou romantickou komédiou, ktorá má za cieľ nalákať do kina na zvučné mená. Ono tá zábava to je dobrá, lenže s takýmto ansámblom čakáte predsa len trochu viac. To dokázal s Nicholsonom napríklad James L. Brooks. Lenže čím by bol tento film práve bez týchto skúsených hercov. A všetci dobre vieme, ako dlho, resp. koľko minút maximálne môže trvať romantická komédia. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Zimmer: 1. La Vie En Rose - Louis Armstrong [3:25] ,2. I've Got A Crush On You - Steve Tyrell [2:33] ,3. I Only Have Eyes For You - The Flamingos [3:21] ,4. Summer Samba (So Nice) - Astrud Gilberto [2:39] ,5. Fibre De Verre - Paris Combo [1:53] ,6. Samba De Mon Coeur Que Bat - Coralie Clement [3:55] ,7. Que Reste - T'il De Nos Amour - Charles Trenet [3:13] ,8. Assedic - Les Escrocs [4:24] ,9. Je Cherche Un Homme - Eartha Kitt [2:51] ,10. C'est Si Bon - Eartha Kitt [3:00] ,11. Brazil - Django Reinhardt [2:49] ,12. Sweet Lorraine - Stephane Grappelli [3:08] ,13. Love Makes The World Go Round - Deon Jackson [2:29] ,14. La Vie En Rose - Jack Nicholson [2:56], ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč nemohl celý film vypadat jako první půl hodina, kdy jsem scénu co scénu padala pod stůl v záchvatu nezadržitelného smíchu? Problém tohoto dobře zahraného snímku tkví v tom, že se postavy snadno okoukají a jejich uštěpačné, ale díky bohu inteligentní poznámky (na kterých to vlastně všechno stojí) rychle ztrácejí původní kouzlo. A film se začíná vléct... Je tu však ještě horší věc. Zprvu sympatická a soběstačná Diane Keaton se postupem času mění v tuctovou ženu, která neví, koho dřív, a když to konečně zjistí, ublíží tomu druhému. Ano, narážím na závěr, který se mi vůbec, ale vůbec nelíbil. Proč musel nakonec ostrouhat JEDINÝ člověk, který si to ničím nezasloužil?!?:-(( No, a sexuální scéna je také spíše trapná než vtipná... Tři a víc ani náhodou.:-( ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jack Nicholson má hip-hopový label (nenávidím hip-hop proto mi to příjde tak nesmyslné, ale je to dále pro průběh filmu vcelku důležité...budiž) dále Keenu Reeves hraje nepředstavitelně vlézavého doktora a ta role se k němu vůbec nehodí (chvilkama jsem z něj měl i dokonce strach) a možná bych našel ještě pár dalších záporů z mé strany, ale celkově vzato se mi to jeví jako příjemně ubíhající sympatická komedie, která si nezaslouží nižší hodnocení. Možná by k dokonalosti stačila trochu kratší stopáž. Toť vše. --- Říkal že odjede jen co se rozední – On nemá na autě světla? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Když režisérka Nancy Meyers při společném obědě navrhla Diane Keaton roli Ericy a zmínila Jacka Nicholsona jako Harryho, Diane celý plán označila za nesmyslný sen. Nevěřila, že by Nicholson hrál jejího přítele, natož v romantické komedii. (kenny.h)
  • Ve scéně, kdy se Harry Sanborn (Jack Nicholson) ptá na cestu k letnímu sídlu, je mu řečeno, že cesta vede doprava, ale Harry s autem odbočí vlevo. (Will_X)

Reklama

Reklama