Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozně zoufalé. Veškerý vtip jedničky je pryč a ať se dvojka snažila sebevíc, nedokázala z něj rozfoukat ani jednou něco úsměvnějšího. Veškeré pokusy totiž vyzněly veskrze trapně. Prakticky jediné, co v tomhle filmu za něco stojí, je Lara Flynn Boyle a to vlastně ani ona zrovna nějak dvakrát moc nepředvádí. Přesně takhle jsou trestány pokusy vytřepat z úspěšného filmu ještě nějaký ten grošík. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže mě jednička nikterak neokouzlila, tak o tomhle se to dá říci dvojnásob a ještě to pořádně podtrhnout. Našlo by se tu sice několik zajímavých scén a párkrát jsem se i zasmál, ale tady už zvítězila spíš trapnost nad kvalitou na plné čáře. Mám až obavy jít do dalších dílů, protože tohle jsem vydržel jen s vypětím všech sil. Dokonce mi přišlo, že už ani ústřední dvojici Jones, Smith to moc nebavilo… ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dost ubohá snaha o vtipné a zábavné sci-fi. Hlavně úvodní část je fakt utrpení a myslel jsem, že to nedokoukám. Pak naštěstí nastoupí Tomy Lee Jones, ten debilní čokl je konečně odstrčenej do pozadí a z hnusného mišmaše v první půli se snímek alespoň trochu naladí na tu správnou notu. Ovšem pak přijde ten"velkolepý" akční závěr, který je všechno, jen ne nápaditý a zábavný, a moje mínění je zase sraženo hluboko na dno. Ani nechci vidět připravovanou trojku... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojné pokračovanie, ktoré rozvíja svojský humor jednotky. Hlavne tu potešia vtipy ohľadom toho, že "všade okolo nás sú ufóni", príjemné sú aj červy a najlepší je pravdaže Frank (v slovenskom dabingu prakticky nepozerateľné!). Will Smith a Tommy Lee Jones sú skvelá parta a vynikájucé duo. Smith zvládol "psychologickú" premenu z nováčika na veterána bravúrne a celý film si skvelo užívajú. Špeciálne efekty sú skvelé a krásne úmyslene béčkovité. Akurát mi tu osobne vadili dve veci - krátka minutáž a viac menej recyklovaný dej jednotky. Naproti tomu je tu úžasná hudba Dannyho Elfmana ... proste skvelá zábava ... ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 193,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 445,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama