Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1758 se má dědičný princ Damián Karel Ludvík zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou. Damián z toho ale není příliš nadšený a raději holduje lovu, flirtování s místními vesničankami a popíjením se svým nejlepším přítelem, alchymistou Matoušem. V současnosti se zase Eliška Mlynářová chystá na propagaci nejnovější řady svých proslulých marmelád. Vzhledem k tomu, že její firma Marmelišky příliš neprosperuje, jde o naprosto zásadní událost. Buď se povede firmu opět nakopnout, nebo ji bude muset Eliška prodat, jak ji často připomíná její partner Martin. Že spolu tyhle dvě události vůbec nesouvisejí? Tak to se pletete! Stačí, aby Matouš při jednom alchymistickém pokusu omylem vytvořil tinkturu k cestování časem. A pak už se tyhle dvě období začnou proplétat víc, než si dovedete představit! (TV Prima)

(více)

Recenze (218)

Chudobka odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem neměla v úmyslu se na to dívat, ale ty negativní reakce všude okolo mě pobavily, a tak jsem si to na chvilku pustila. Dlouho jsem se netýrala. On snad někdo od toho něco čekal? Krásná píseň, ta se fakt povedla. A že by Emma Smetana byla nějak výrazně horší než ostatní herci (samozřejmě až na Danu Syslovou - ta tam vyloženě vyčnívala), toho jsem si nevšimla. Špatní byli všichni. ()

Oto10 odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní díl Elišky a Damiána, mne vůbec nepřesvědčil o tom, ten seriál sledovat dál. Dialogy v tomto jsou poněkud nudné a postrádají vůbec nějaký smysl. Moc se táhne. Působí to spíše jako nepovedená telenovela. Kostýmy a kulisy jsou celkem laciné a korunku tomu přidávají i herecké výkony, které se snad ani nedají označit za "herecké". Velikánské zklamání. Za mne je to velikánský propadák, kýč a pravděpodobně největší přešlap TV Prima za rok 2023 - 5 %. ()

Reklama

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i já nevyznavač televize jsem té všudypřítomné reklamní kampani podlehla a k prvnímu dílu v sobotu večer čistě ze zvědavosti usedla. A už po první minutě jsem se nestačila divit! Tohle veledílo začalo tak nějak divně, podezřele, interiéry působí jako nahrané, postavy jako by vystupovaly ze scén, osmnácté století nevypadá jako osmnácté století, spíš jako kdybych se teď zašla projít po zámecké zahradě, všechno mi přišlo až moc umělé, moderní a ty rozhovory ... No ať se na mě nikdo nezlobí, ale že by takto mluvili v 18. století? Kdyby alespoň vzali historismy, archaismy, knižní slova, trošku si s tím pohráli a něco by vyšlo, ale aby princ z 18. století mluvil moderní češtinou okořeněnou o pár historických slov ???  Tak to mi vyloženě trhalo uši. Seriál upoutá anotací, prý: "Romantický pohádkový příběh plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení." Tak to bych tedy chtěla vědět, co je to skvělého hereckého obsazení? Těch pár herců? Škoda plýtvat slovy. A pohádkový příběh? To už i ty méně povedené vánoční pohádky na ČT jsou lepším vynaložením prostředků... Jsem ráda, že jsem to vydržela až do konce, ale příště už to asi oželím. V hlavním vysílacím čase v sobotu to podle mě dlouho nevydrží. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Že to je podprůměrný televizní obsah, který má zaplnit pauzy mezi reklamami bych ještě z jistého úhlu pochopil. Ale že chce někdo, kdo má školu na něčem takovém pracovat, to už mi hlava moc nebere. Z nějakého důvodu se stalo zvykem, že v každém novém seriálu musí být hospoda, kde budou všichni lamentovat nad životem. Kreativní producent Ivan Vodochodský? Komínek se svým nepochopitelným přehráváním před kameru nepatří. Marmeládě se Smetanou jsem na chuť moc nepřišel. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Rok 2001. Kate a Leopold. Veskrze průměrná romantika. Po dvaadvaceti letech na Primě někomu jeblo (a to teda fest!) a rozhodl se téma střetu galána v krajkách s ludrou v mikině rozředit na dvanáct (!!!!) dílů a řádně vytrapit. Bravo. Povedlo se. Další díly vynechám, protože míra ubohosti atakuje Soukupova Premiéra. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama