Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (400)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Fakt ujetá paródia na svet komerčných televízií a ich "správ", ktorý má v USA boom dávno za sebou a my ho tu práve zažívame (a väčšina súdnych ľudí z neho blinká alebo ho ignoruje). Ono je to ako vraví Jossie, "také blbé, až je to dobré". Zveličovanie, absurditky, sexizmus, totálne bláznivé nápady... a Baxter - perličky za milión a celok relaxačný, no mne stačia zatiaľ triezve 3 hviezdičky :-) Nie som odborníčka na Frat Pack, ale toto by kľudne mohol byť ich vlajkový film ;-))) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vždy, když se objevila zpravodajská relace, nemohl jsem si pomoci a vždy mi před očima běžela některá ze scének "Weird Newscasters" z pořadu "Whose Line Is It Anyway?". Zprávař sice není ani zdaleka tak vtipný, ale zasmál jsem se dostatečně. Will Ferrell patří jako vždy k tomu nejlepšímu "Vypadám skvěle. Myslím že opravdu skvěle. Hej všichni, pojďte se podívat jak skvěle vypadám!", ale tentokráte mu natřel prdel Steve Carell "-Kde jsi vzal ten ruční granát? -Nevím", a to na celé čáře. Pár cameo roliček už pak jen vyplňuje zbylé místo v příběh postrádajícím filmu. Fuck you, San Diego.. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

napokon sa mi to konečne podarilo - pozrel som si anchormana, dostal som sa k tomu i napriek tomu, že sme na seba s týmto filmom nemali šťastie, no osud nám nakoniec zahral do karát a stretli sme sa - a bolo to vydarené stretnutie. že mi humor frat packu vyhovuje a "šmakuje" je o mne známe, ale pri tomto filme som sa celkom vážne niekoľkokrát veľmi hlasno rozosmial - a podfúzový úsmev mi z tváre nemizol asi počas celého filmu. čiže sa pri zoolanderovi a starsky & hutchovi zatiaľ ron burgundi dostal spomedzi frat pack komédií do mojej top trojky. a koho som žral z celého tímu najviac? ak si odmyslíme, že christinu som žral pohľadom, tak najlepší bol jednoznačne steve carell; a pri bitke novinárov bolo príjemné sledovať, aké ďalšie cameo z "packu" ešte pribehne. ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechová Ferrellovka zasazená do prostředí legendární americké novinářské mašinérie. Jak už to tak ve Státech bývá, humor je určen spíše pro střední a nižší inteligenční třídy. Na druhou stranu zde ale dobře funguje obsazení hlavních rolí a příběh je podle mého názoru hezky vystavěn. Díky tomu jsem během projekce relativně dobře bavil. 7/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šovinismus potlačený diverzitou v ulítlé retro taškařici od Frat Packu, která až na pár vzácných okamžiků vysílala na zcela jiné frekvenci, nicméně přiznávám, že ten den mohl být klidně problém s mou špatně natočenou anténou. Jen tak pro zajímavost, mé osobní pořadí nejoblíbenějších zprávařů: 3.místo Ron Burgundy, ovšem za předpokladu, že má zdravý účes, 2.místo Kája Voříšek (ať si Rey Koranteng klidně zbledne závistí) a jeho pomněnkově modré oči zjihlé při zprávě, že Parkinson makaka Willibalda z berlínské ZOO je úspěšně léčen a dokáže se již banánem trefit do otevřené tlamičky a nejvýše na bedně je pochopitelně Kent Brockman. Bezkonkurenční vítěz ze springfieldského Kanálu 6, kterému při zprávách hltám a následně věřím každé slovo.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • První nástřel scénáře pojednával o letadle plném zprávařů, které se srazí s jiným letadlem a následně nouzově přistane v horách. Zjístí se, že druhé letadlo bylo plné opic a výbavy pro bojová umění. To vedlo k souboji ke kanibalismu dohnaných zprávařů s po zuby ozbrojenými opicemi. (DaViD´82)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen šestou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,6 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)
  • Ronova poznávací značka je "IM #1" (I´m number one - Jsem jednička). (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama