Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vyniká hlavně velkým množstvím nepovedenejch digitálních triků, prostoduchou zábavou a je vidět, že tenkrát Sandler vsadil hlavně na né moc inteligentní humor. Né že by ho zahrál špatně - jeho křivohubej zhrbenej ňouma má něco do sebe a tak nějak se mi zařadil mezi neopakovatelné postavy filmu. Taky několik hodně dobrejch fórků tam najdeme, ale bohužel taky hodně těch špatnejch. Čuměl jsem na silné herecké obsazení a řikal jsem si, jak je možny, že se nechali ukecat do takové blbosti. Hlavně Quentin Tarantino, kterymu ještě navíc češi naordinovali uplně idiotskej dabing, v roli jakyhosi slepyho kněze, kterej taky není vtipnej. Prostě je to míň komedie, než by člověk čekal... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady se zase odborníkům a všelijakejm honimírům nehodí jméno do party. Chudák Adam Sandler to odsral a předtím, než odborníkovi ukázal, že umí SKUTEČNĚ hrát, jsme my, smrtelníci, žrali jeho bláznivý komedie, který nestárnou. Malý Nicky - Satan Junior je komedie, ke který se rád vrátím a pokaždý se budu smát. Divím se teda, že si Adam nevykloubil hubu z pantů, když ten film točil, ale to odborníka nenapadlo. Odborník celkově má dost nepochopitelný vlastnosti sundat v zásadě dost dobrej film a čsfd na tyhle hejna neskutečně trpí. Přiženou se bez opatření a nekontrolovatelně filmu způsobí ujmu. Pokud se ale neodborník, skutečný divák a člověk, co se chce skutečně pobavit, pustí tenhle film, určitě pochopí, že mu nějakej odborník může sednout maximálně na hrb, ti otrlejší je nakopou do prdele, protože tenhle film je přesně jeden z těch filmů, kde to svrchovaně posrali. Je to totiž legrace, a pro co jinýho se na komedii dívat... ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nejvíc hodně moc nejlepčejčí film! Moc hodně móc. A protože tomu jakási komise, složená ze zasloužilých velmistrů suchoprdství, najebala nominace na pět zlatých malin, pravím jediné - kreténi bez vkusu, soudnosti, nadhledu a smyslu pro houmra nemají co pindat do kultůry. Nechť se laskavě věnují nějaké černé práci, při které jejich sociopatství nebude na obtíž. Kupříkladu účetnictví. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Satan junior je dosti provokativní a úderná komedie s oplzlím a nemorálním humorem (nemysleno záporně). Pod hromadou nevkusných, suchých a nevydařených fórků se najde pár trefných a velice zábavných, které rozdráždí bránici. Sandler očividně ovládá role retardních blbečků a lopatou by ho měli po hlavě práskat jak je den dlouhý, avšak trochu se stopáží strácel na kouzle. Komedie se kromě svého poněkud zajímavého tématu neliší od tisícovky dalších, ale za Hitlera (vyhulený "666" metalisty) a hlavně za Ozzyho a jeho legendární číslo v praxi musím zvednout hodnocení o stupínek. BTW: kéž by všichni ďáblové v pekle poslouchali heavy metal=) ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tradičná "Sandlerovská" komédia o synovi samotného satana, ktorý musí podniknúť výpravu na zem, aby dolapil svojich bratov, ktorí útekom z pekla spôsobili zamrznutie pekelnej brány. Filmu prospieva niekoľko atribútov vrátane hereckého obsadenia a početných cameo úloh (Ozzy Osbourne, Tarantino, Reese Witherspoon atď.) či metalového soundtracku. Problémom sú však mnohé trapnosti či Sandlerovo prehrávanie. Ale raz za čas si túto komédiu rád pripomeniem a z chuti sa zasmejem pri scéne, ako Harvey Keitel cpe Hitlerovi do riti ananas. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Prsa na hlavě jednoho z démonů byla vytvořena pomocí dvou prezervativů naplněných vodou. (SHI-SHA)
  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)
  • Tento film byl pětkrát nominován na 21st Golden Raspberry Awards a získal dvě zlaté maliny: Nejhorší herec (Adam Sandler) a Nejhorší film. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama