Reklama

Reklama

Na maděru

(seriál)
  • USA Obliterated
Trailer
USA, 2023, 6 h 50 min (Minutáž: 44–58 min)

Hrají:

C. Thomas Howell, Shelley Hennig, Nick Zano, Paola Lázaro, Alyson Gorske, Terrence Terrell, Eugene Kim, Carl Lumbly, Ivan G'Vera, Costa Ronin, Kellee Stewart (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Speciální jednotka zmaří nebezpečný útok v Las Vegas a hned to náležitě oslaví. Pak ale začne jít opravdu do tuhého a všichni budou muset rychle vystřízlivět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad netflixovský odpadok, ale potom človek rýchlo pochopí, že ide o zaujímavú paródiu na tie akčňáky a drsných hrdinov. Má to výborné repliky, vtipné, humorné a nápadité. Má to svojich pseudodvojníkov Brada Pitta, Jackieho Chana, Steva Buscemiho, Michelle Rodriguez či Gal Gadot. Má to samozrejme aj povinnú diverzitu, takže od homo černocha sa presúvame až k latino či už neviem akej lesbe, ale nejak špeciálne to nevadí. Vadí len presexualizovanie seriálu, je tam toho veľa, holých vtákov až príliš a proste tak nejak pointa končí vždy pri tom sexe a to isté dokázala aj posledná časť. Tu sa na pílu, respektíve na žalude nemuselo až tak tlačiť, lebo keď tlačíš na neho príliš, šťava už nevyjde. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku mi to přišlo jako totální béčková sračka. Ještě podmíněná i béčkovými herci, kteří jak kdyby kopírovali tři-áčkové hvězdy. Třeba ten blbě natupírovanej Brad Pitt. Jenže pak se ukázalo první péro na scéně a příběh začal mít docela solidní drogovo-šílený spád. Prostě to začala bejt sranda. Dost přepálená sranda. Nakonec jsem se tak bavil, že i herce jsem si oblíbil. Jen těch pinďourů tu na můj vkus bylo víc než dost. Každopádně se ale musím přiznat, že bych takovou zábavu rozhodně nečekal. Šílenou zábavu, ale pořád zábavu. Pokud chcete nějakou šílenost 18+, tak směle do toho. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Keď nemáš na teplákovú súpravu značky Adidas, kúp si od Vientamcov na trhu Adiads a nos ju s hrdosťou, naruby, s nohavicami na hlave. Odporúčam nevypínať hneď, dať seriálu šancu ukázať svoje farby. Podľa hodnotení je jasné, že masovo pozitívne prijímaný nebude, ale je to sranda - alkohol, drogy, vtáky (druh nespevavé), zbrane, mŕtvoly, atómovka, akcia a nezničiteľný tím. Proste bežný deň v práci špeciálnej jednotky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení béčkového akčňáku a Pařby ve Vegas bylo lákavé, bohužel se tento koncept dostal do rukou úchylných matláků, kteří jsou přesvědčení, že stačí aby se v seriálu šukalo, klelo, bylo zde násilí a spousta nahých penisů, do kterých se pokud možno ještě něco strká. Nic proti ulítlé zábavě, ale tohle pobaví snad jen nevybouřený puberťáky. A navíc to vypadá lacině po režijní, tak i herecké stránce, třetí kategorie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSOU TO AMERIČANI! NEVZDAJÍ SE TAK LEHCE…“  Tak jo – prej to nemám brát vážně, takže to vážně neberu… a vono to funguje! A bacha, tohle není pohádka pro malý parchanty, ale „R“ková záležitost! Takže čekejte humor spíš explicitní než intelektuálskej… Je to místy blbý – až je to vlastně zábavný a fakt je hezký, jak se snažili castingově napodobit slavnější herce. Přijdou i trapný okamžiky, ale za chvíli se to opět dostane do úsměvnějšího módu. A poslední dva díly mají i slušnou akční úroveň. Hele…prostě píčovina k pobavení… /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Za seriálem stojí stejné tvůrčí trio, jako za sérií „Cobra Kai“. 2.) Původně bylo plánováno 10 epizod. 3.) Thx za titule „Vendula Bazalová“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE   ** NAPĚTÍ  * ()

Galerie (202)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie sa začalo v júli 2022 v Las Vegas a Albuquerque. (Arsenal83)
  • Podľa Jona Hurwitza bol herec C. Thomas Howell v pilotnej epizóde skutočne úplne nahý a odmietol použiť akúkoľvek protetiku. Pôvodne mal Howell zmluvu na hranie bez nahoty. Po prečítaní scenára však zmenil názor. (Arsenal83)

Reklama

Reklama