Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pár povedených věcí (bod za pád ze stolu, Kotek a jeho vstupy celkově) utlučených většinou těch nepovedených (Ferrova bradavka, komplet působení paní Polívkové, přehrávačka Eriky Stárkové a její scénářem daná nesmyslná motivace jednání). Pro mě trochu dosud neznámý Alexander Bárta jako mladší klon Lexy Pyška. Půl bodu za teplickou skupinu, ta fakt se bude líbit každému :-) Michala Davida, prosím, už do žádného filmu nikdy nezvěte. Není důvod! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročná komedie s prověřenými komediálními herci, u které jsem se zasmál jako už dlouho ne. Bylo jasné, že film zde bude lízat modré hodnocení, ale dle mého nezaslouženě, podobných komedií (bez citelné romantické linky) je stále jak šafránu a nemám problém alespoň ze 70%. Vojta Kotek v totálně nesnesitelné roli perfektní, toho musím vyzdvihnout extra. Nyní na Netflixu, takže jasná volba na páteční večer. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na české poměry vlastně v pohodě komedie na zasmání bez vyšších ambicí. I měsíc po premiéře narvané kino jak na premiéře Avengers, to jsem byl hodně překvapen, ale atmosféra celého sálu, který se směje zkrátka filmu přidá plusové bodíky. Celkem to táhnou postavy ( nejlepší roli má Vojtěch Kotek) a jsou tu opravdu pěkný kočky. Některé scény jsou velmi vtipné, některé cringe, je to tak půl na půl, nemá to takové koule jak Vyšehrad, ale řadil bych to k těm lepším českým komediím. 6/10. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Námět? Dobrý. Některé vtipy? Dobrý. Herci? Slušný, hlavně Prachař, Polívková a Kotek drží celý aspoň trošičku nad vodou. Takže jsme ve výsledku rád, že jsem film viděl, že jsem viděl hodně dobře hrát Michala Davida a zasmál jsem se u pár povedených vtípků a celkem zábavného podání kaličů z Brna. Myšlenka teda byla dobrá, ale scénář se brutálně nepovedl. Scénář je fakt příšerná sračka a nikdo další z tvůrců už s tím nic víc udělat nemohl. Ani režisérka Marianková se moc nepředvedla. Přitom její první film Známí neznámí nebyl tak špatný. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Narvu ti boty do pr*ele až tě tkaničky budou šimrat v krku. Je to hovadina, to asi nebudou popírat ani sami tvůrci. Kromě takové té trapné zábavy to má hodnotu nula. Nedává se mi hodnocení lehce, musím se ale přiznat, že tady bylo několik scén, kdy jsem se smál se slzami v očích, což nevím kdy naposledy jsem v kině brečel smíchy. Jediný účel svého vzniku splnilo. Je to takový kros Prciček a IT Crowd s trapno humorem. Inspirace jinde je znát.. Narcistický šéf, ajťáci dole ve sklepě, spory mezi odděleními, nebo soupeřící skupinky na chatě v tucty amerických filmech. Lízejte vy kundibádi.  ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal na Slovensku, v Bratislave, v Hotel pod Lipou RESORT - Modra a na Bielom kríži. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama